OTA VOICE
Video Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Τσιρογιάννης: «Επάρκεια πόσιμου νερού ακόμη και τους μήνες αιχμής» (Βίντεο)

Ένα ακόμη έργο ύδρευσης που υλοποίησε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Άρτας, ολοκληρώθηκε και συγκεκριμένα η αντικατάσταση και επέκταση του δικτύου ύδρευσης στην Τοπική Κοινότητα Γριμπόβου.

Μεταξύ άλλων των εργασιών που πραγματοποιήθηκαν, ήταν η αντικατάσταση τμήματος του δικτυού ύδρευσης μήκους 800 μέτρων, από την δεξαμενή μέχρι το χωριό Γρίμποβο, εκσκαφές, τοποθέτηση νέου αγωγού και εγκιβωτισμός, με προϋπολογισμό 14.508 ευρώ καιχρηματοδότηση  από πόρους της ΔΕΥΑΑ.

Το έργο επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της περιοχής Σοφία Κέφη, τον Διευθυντή της ΔΕΥΑΑ Βασίλη Κρανιώτη και τον Προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας της ΔΕΥΑΑ Νίκο Τριανταφυλλάκη, προκειμένου να παρακολουθήσουν την πορεία του έργου από κοντά.

Κοινή διαπίστωση όλων η άρτια εκτέλεση και σπουδαιότητα του έργου με το οποίο λύνεται το πρόβλημα της λειψυδρίας ειδικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες που υπάρχει έντονη κατανάλωση, το οποίο παρουσιάζονταν εξαιτίας της παλαιότητας του δικτύου, μιας και είχε μικρύνει και η διατομή του από την συσσώρευση αλάτων.

Σχετικά Άρθρα

Ο δήμαρχος Ζαχάρως στην ΕΤΑΔ, για Λίμνη Καϊάφα και παραλιακό μέτωπο

otavoice

Συνάντηση για την αντιπυρική ετοιμότητα δημάρχου Σαρωνικού με στελέχη της Πυροσβεστικής

otavoice

Στην άσκηση «Μίνωας» ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου

otavoice

Π. Σακελλαρόπουλος: «Διαρκείς οι προσπάθειες αναβάθμισης του αεροδρομίου του Αράξου»

otavoice

Αμπατζόγλου: Το Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς του Αμαρουσίου

otavoice

Η απάντηση δημάρχου Πειραιά σε δημοσιεύματα περί εμπλοκής σε οπαδική βία

otavoice