OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Σε λειτουργία η νέα αναβαθμισμένη ιστοσελίδα του Δήμου Εορδαίας

Η νέα αναβαθμισμένη ιστοσελίδα του Δήμου Εορδαίας www.eordaia.gov.gr , τέθηκε σε λειτουργία  από σήμερα Παρασκευή 1 Ιουλίου και φιλοδοξεί να μεταφέρει γρηγορότερα και με φιλικότερο στο χρήστη τρόπο σε όλα όσα πρέπει ή θα ήθελε να γνωρίζει, για αυτά που συμβαίνουν στον τόπο αλλά και για τις λειτουργίες και υπηρεσίες του δήμου.

Η νέα ιστοσελίδα θα αποτελέσει ένα δυναμικό εργαλείο το οποίο θα ανανεώνεται εμπλουτίζεται καθημερινά, με δημιουργία συμμετοχικής βάσης δεδομένων, ενώ η ηλεκτρονική καταχώρηση αιτημάτων των πολιτών είναι πλέον γεγονός και ενισχύεται ο εθελοντισμός μέσα από την υποστήριξη δράσεων.

Η σελίδα αυτή ανήκει σε φορείς, σε Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους, στις Κοινότητες και σε γενικότερα σε όλους τους πολίτες της Εορδαίας.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει ο Δήμαρχος Παναγιώτης Πλακεντάς: « Η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Εορδαίας είναι μια υπόσχεση, ότι θα είμαστε μαζί σε κάθε δύσκολη στιγμή. Είναι ταυτόχρονα μια ευκαιρία να ξανασκεφτούμε τις προτεραιότητές μας και να σχεδιάσουμε το αύριο, με σιγουριά και αποφασιστικότητα.»

 

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice