OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Επιστολή Δημάρχου Μοσχάτου στην Αστυνομία για την παράνομη εγκατάσταση και δράση Ρομά στον Ταύρο

Επιστολή για την παράνομη εγκατάσταση και δράση Ρομά στην περιοχή του Ταύρου απέστειλε ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, προς τον Διοικητή Αστυνομικής Δ/νσης Πειραιά, Ταξιάρχο Πρωτεσίλαο Κωστάζο. Η επιστολή κοινοποιήθηκε και στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Τάκη Θεοδωρικάκο.

Η παρούσα επιστολή είναι η δεύτερη για το ίδιο θέμα, μετά από αυτή στις 26 Μαΐου 2022 στην οποία ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου επεσήμανε την ανάγκη ανάληψης στοχευμένης και αποτελεσματικής δράσης της Αστυνομίας για την οριστική απομάκρυνση των Ρομά από τον Ταύρο.

Στην παρούσα επιστολή, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, τονίζει την παράνομη εγκατάσταση των Ρομά στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Χαμοστέρνας και τον υγειονομικό κίνδυνο που αποτελεί για τα μικρά παιδιά, καθώς εκτός από την παραβατική συμπεριφορά και τις οχλήσεις προς τους κατοίκους, οι Ρομά εισχώρησαν παράνομα σε παιδικό σταθμό που βρίσκεται στην περιοχή, προκαλώντας φθορές στον χώρο και αφήνοντας απορρίμματα.

Η επιστολή του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου κλείνει με την απαίτηση η Αστυνομία να σεβαστεί την τοπική κοινωνία και τις ανάγκες της για ασφάλεια και να προβεί σε άμεσες ενέργειες για την απομάκρυνση των Ρομά από το σημείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 

Σχετικά Άρθρα

Κοζάνη: Κλειστή η γέφυρα Σερβίων την Κυριακή για δοκιμές φόρτισης

otavoice

O Δημήτρης Δεληγιάννης επικεφαλής της Συμπαράταξης Λαρισαίων

otavoice

Στήριξη του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας στους πλημμυροπαθείς

otavoice

Το Ρέθυμνο υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα με συγκίνηση και τιμή

otavoice

Το Π.Σ. Στερεάς Ελλάδας για τη δημιουργία ΧΥΤΒΑ στον Δήμο Τανάγρας

otavoice

Χαρδαλιάς-Μαρκόπουλος: Η ΠΕΔΑ στο μετοχικό κεφάλαιο της Νέας Μητροπολιτικής Αττικής Α.Ε

otavoice