OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Σύρου-Ερμούπολης: Ανανέωση αδειών υπαίθριου εμπορίου

Ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης, ενημερώνει ότι με βάση το νέο νόμο για το υπαίθριο εμπόριο, όσοι κατέχουν ήδη, παλιά άδεια υπαίθριου στάσιμου εμπορίου, είτε ως παραγωγοί πωλητές (π.χ. αλιείς που πωλούν από το αλιευτικό τους σκάφος ή αγρότες εκτός λαϊκής αγοράς που πωλούν από σταθερή θέση), είτε ως επαγγελματίες πωλητές (π.χ. καντίνες ή φορητές εγκαταστάσεις έψησης), παρακαλούνται, εφόσον δεν είχαν ανανεώσει με βάση τον προηγούμενο νόμο ή λήγει η άδειά τους μέχρι 31/7, να καταθέσουν αίτηση για την ανανέωσή της μέχρι την ως άνω ημερομηνία.

Μετά το πέρας αυτής της ημερομηνίας, οι άδειες για τις οποίες δεν θα κατατεθεί αίτηση ανανέωσης, θα πάψουν να ισχύουν και όσοι απωλέσουν την άδειά τους για το συγκεκριμένο λόγο, θα πρέπει να τηρήσουν τις διαδικασίες του νέου νόμου και να επανέλθουν με νέα άδεια, μετά από σχετική προκήρυξη.

Για κάθε πληροφορία σχετικά με τη διαδικασία που περιγράφεται και για την υποβολή αιτήσεων, οι ενδαιφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 22813-60925 (κα Ταρζέντα Ελένη) ή δευτερευόντως στο τηλέφωνο 22813-60924 (κα Σιγάλα Πλουμή).

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice