OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Παιανίας: Ενημερωτική συνάντηση με θέμα την αντιπυρική περίοδο και την πυρασφάλεια

Ενημερωτική συνάντηση με θέμα την αντιπυρική περίοδο και την πυρασφάλεια πραγματοποιήθηκε στον Οικισμό Αργιθέα πρωτοβουλία του Δήμου Παιανίας και την συμμετοχή του ΣΠΑΥ.
Κατά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης παρουσίασε την προετοιμασία που έχει γίνει στην Πολιτική Προστασία ενώ ανέπτυξε και τον σχεδιασμό που βρίσκεται σε φάση υλοποίησης.
Ο Ειδικός συνεργάτης του Προέδρου του ΣΠΑΥ σε θέματα Πυρασφάλειας, Αρχιπυραγός εν αποστρατεία Φώτης Δημαρέσης, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Οικισμού επισημαίνοντας ότι αυτός βρίσκεται πλησίον δασικού περιβάλλοντος και για αυτό απαιτείται ιδιαίτερη μέριμνα από τον σύλλογο σε επίπεδο πυροπροστασίας όπως καθαρισμό χώρων, καταγραφή των ιδιαίτερων αναγκών (π.χ. κατοίκων με δυσκολία στην κίνηση και προβλημάτων υγείας) και στενή συνεργασία με τον Δήμο Παιανίας για την πραγματοποίηση άσκησης εκκένωσης.
Στη συνάντηση συμμετείχαν επιπλέον ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Σαμωνάς Ξύκης, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Δάβαρης, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Πολιτικής Προστασίας και Εθελοντισμού, ο Μιλτιάδης Αντωνίου, ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου Γιάννης Μπούας, ο Ειδικός συνεργάτης του Προέδρου του ΣΠΑΥ Νίκος Κιούσης και ο επικεφαλής των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Παιανίας Χρήστος Δημητριάδης.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice