OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου: Επίσκεψη Θεοδωρικάκου για τα θέματα των Ρομά

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ανταποκρινόμενος στις επιστολές του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, σχετικά με την παράνομη εγκατάσταση και δραστηριότητα των Ρομά στον Ταύρο, θα επισκεφθεί τον σταθμό του Προαστιακού στον Ταύρου την Τετάρτη (13/7) στις 18:45.

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες και κατοίκους της περιοχής που επιθυμούν να ενημερωθούν από τον Τάκη Θεοδωρικάκο για τις δράσεις που αναμένονται από τη μεριά του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου και να ευχαριστήσω τον Υπουργό, κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, που ανταποκρίθηκε στις αιτιάσεις μου, αλλά και των κατοίκων του Ταύρου, σχετικά με την παράνομη εγκατάσταση και δράση Ρομά στον Ταύρο. Η ασφάλεια και η προστασία της δημόσιας υγείας αποτελούν δίκαια και αδιαπραγμάτευτα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας του Ταύρου και η Δημοτική Αρχή θα προβεί σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται προκειμένου αυτά τα αιτήματα να ικανοποιηθούν. Καλώ τους δημότες να βρίσκονται την Τετάρτη στον Προαστιακό του Ταύρου για να θέσουμε όλα τα ζητήματα στον κ. Υπουργό».

Σχετικά Άρθρα

Η Δήμαρχος Σερρών απένειμε το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας στην Πρόεδρο του ΣτΕ

otavoice

Κομοτηνή: Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σ. Σακοράφα στον Περιφερειάρχη Χρ. Τοψίδη

otavoice

Ο Υφυπουργός Χρ. Τριαντόπουλος στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

otavoice

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

otavoice

Πρότυπο το παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης

otavoice

Καλαμαριά: Αναστολή των οικοδομικών αδειών στο Καραμπουρνάκι

otavoice