OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Γλυφάδας: Απόψε στις 8:30 μ.μ. η τελετή λήξης του Summer Camp

Εκπαίδευση, Πολιτισμός, Αθλητισμός, Παιχνίδια. Πέντε συναρπαστικές εβδομάδες έζησαν 1.300 και πλέον μαθητές 5 έως 15 ετών στη Γλυφάδα και έφθασε η μέρα της τελετής λήξης!
Στις 8:30 μ.μ. απόψε στον όμορφο καλοκαιρινό χώρο της Γ΄Μαρίνας, που έχει διαμορφωθεί ειδικά για εκδηλώσεις, οι σφυρίχτρες θα ακουστούν όχι για να συγκεντρωθούν -όπως τόσες μέρες- τα παιδιά, αλλά για να κηρυχτεί η λήξη αυτής της δημιουργικής περιόδου με πρωτότυπες δράσεις, αθλήματα, μουσική και παιχνίδια. Και το φετινό καλοκαίρι στην πόλη θα μείνει αξέχαστο … για να περιμένουν όλοι με λαχτάρα το επόμενο !
Το Summer Camp του Δήμου Γλυφάδας, διαδραστικό και δημιουργικό, χάρισε μοναδικές στιγμές στα παιδιά και πρόσφερε ανάσα στους εργαζόμενους γονείς. Είναι η τέταρτη χρονιά που πραγματοποιείται (με διακοπή δύο ετών λόγω πανδημίας) και έχει γίνει πλέον θεσμός ! «Το θερινό καμπ του Δήμου μας ήταν γεμάτο παιχνίδι, αθλήματα, γνώσεις, εκπλήξεις, εκδρομές και εκπαιδευτικές επισκέψεις. Περισσότερα από 1.300 παιδιά συμμετείχαν σε αυτό το όμορφο καλοκαιρινό ταξίδι, που γέμισε με τρόπο ευχάριστο και δημιουργικό τις μέρες μεταξύ των μαθημάτων και των διακοπών. Νιώθω ότι μπορέσαμε και φέτος να προσφέρουμε κάτι χρήσιμο στις οικογένειες της πόλης μας και σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ για τη συμμετοχή και την εμπιστοσύνη σας. Καλό καλοκαίρι να έχουμε», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.
«Η φετινή συμμετοχή ρεκόρ στο καλοκαιρινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης του Δήμου μας, το οποίο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, μας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση. Δουλέψαμε μεθοδικά και προσεκτικά, για να είναι όλα άρτια οργανωμένα. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες τόνωσης της περιβαλλοντικής τους συνείδησης (ανακύκλωση, προστασία θαλάσσιας χελώνας), να εκπαιδευτούν σε τεχνικές ναυαγοσωστικής, να κολυμπήσουν, να παίξουν μπάσκετ, να ζωγραφίσουν, να χορέψουν, να … αγγίξουν τ΄αστέρια μέσα από την πανοραμική, θολωτή οθόνη του Πλανηταρίου. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για την εμπιστοσύνη σας και για το μήνυμα που μας δίνετε να συνεχίσουμε δυναμικά, με όλο και πιο πλούσιες δράσεις», υπογραμμίζει ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού, τ. Αντιδήμαρχος Περικλής Δορκοφίκης, που ήταν η «ψυχή» του Summer Camp, ο άνθρωπος που έτρεξε το πρόγραμμα και το υποστήριξε με πολλή δουλειά και μεγάλη αγάπη.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice