OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμαρχος Ασπροπύργου: «Η πόρτα του γραφείου μου θα είναι ανοικτή, για οποιονδήποτε φοιτητή»

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νίκος Μελετίου με αφορμής της ανακοίνωσης των Βάσεων Εισαγωγής στα Α.Ε.Ι. της Χώρας, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Η ημέρα που όλοι περιμέναμε, έφτασε, και μάλιστα νωρίς, εν σχέσει με προηγούμενες χρονιές! Οι βάσεις ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας, και τώρα πλέον γνωρίζουμε τον τελικό ακαδημαϊκό προορισμό του καθενός. Μία καθαρή απάντηση είναι πάντοτε πολύ προτιμότερη, από οποιεσδήποτε εκτιμήσεις και πιθανολογίες και μας βοηθάει όλους να ηρεμήσουμε, να διαχειριστούμε την κατάσταση και να ελέγξουμε την πραγματικότητα μας.

Σε όσους πέτυχαν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της Χώρας, ακόμα και αν δεν εντάσσονται στα τμήματα των πρώτων επιλογών τους, θα ήθελα να τους απευθύνω ένα τεράστιο «ΜΠΡΑΒΟ»! Συμμετείχατε σε ένα πολύ απαιτητικό σύστημα εξετάσεων, και όμως τα καταφέρατε!! Αυτό είναι αξιόλογο και εκτιμητέο, από κάθε πλευρά !

Θυμηθείτε πως η σημερινή μας κοινωνία βασίζεται στην επιστημονική πολυκλαδικότητα και στον επαγγελματικό πλουραλισμό. Αν προσεγγίσετε την επιστήμη που καλείστε να «υπηρετήσετε» αυτήν την στιγμή με ειλικρίνεια, οργάνωση και συνοχή, θα διαπρέψετε, ό,τι και αν σπουδάσετε !

Σε κάθε περίπτωση, γι’ αυτούς που τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που επεδίωκαν, ή ακόμη και σε εκείνους που – για πληθώρα λόγων – δεν θα δουν καθόλου τα ονοματεπώνυμα τους στις λίστες των επιτυχόντων, θα ήθελα να μου επιτρέψουν μία συμβουλή: να επικεντρωθούν στην φράση «Δεν έχουμε παρά να ξαναπροσπαθήσουμε !!!». Αυτή είναι η έκφραση που τα εμπεριέχει όλα, ο απόλυτος συνδυασμός ανωτερότητας ψυχής και φιλότιμης εργατικότητας ! Αυτό θα πρέπει να γίνει το σύνθημα σας, για όλη σας τη ζωή – και σας μιλάω εκ πείρας !

Τέλος, παρακαλώ, να μην ξεχάσετε τους γονείς σας, που ξενύχτησαν μαζί σας, συμπαραστεκόμενοι στον αγώνα σας, και τους καθηγητές σας, που έκαναν ό,τι καλύτερο για να σας μεταδώσουν, αποτελεσματικά όπως αποδεικνύεται εκ των υστέρων, τις γνώσεις τους !
Τα θερμά μου συγχαρητήρια και πάλι ! Η πόρτα του γραφείου μου θα είναι ανοικτή για όποιον φοιτητή χρειαστεί τη βοήθεια μου!»

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Εκδήλωση για το ρόλο του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice