OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Συνάντηση του Δημάρχου Μεσολογγίου, με αντιπροσωπεία των Εργαζομένων του Νοσοκομείου «Χατζηκώστα»

Την Τετάρτη (8/6), ο Δήμαρχος Ι.Π Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος συναντήθηκε εκτάκτως με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου «Χατζηκώστα» αποτελούμενη από τους, Καραγκούνη Κωνσταντίνο, Φασούλα Απόστολο, Πολονύφη Παναγιώτη και Νικόλαο Νικολάου.

Τα μέλη του Σωματείου εξέθεσαν τις ανησυχίες τους στο Κώστα Λύρο για τη συνεχιζόμενη, όπως είπαν, αποδυνάμωση της Νοσηλευτικής Μονάδας και ζήτησαν τη στήριξη και του Δήμου.

Ο Δήμαρχος είπε ότι είναι αρωγός στην προσπάθεια για την ενίσχυση του Νοσοκομείου, καθώς η εύρυθμη λειτουργία του είναι πρωτίστως στήριγμα υγείας για τους κατοίκους του Δήμου.

«Είχα αυτή την έκτακτη συνάντηση με εκπροσώπους των εργαζομένων του Νοσοκομείου γιατί συχνά γίνομαι αποδέκτης παραπόνων από την τοπική κοινωνία για την υποστελέχωση της Νοσηλευτικής Μονάδας, ζητήματα που έθεσα προσφάτως και στον ίδιο τον Υπουργό Υγείας.

Στο μέτρο που μας αναλογεί παλεύουμε για να ενισχυθεί το νοσηλευτικό και ιατρικό δυναμικό του τόπου μας, το οποίο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε πολύ δύσκολες συνθήκες, βρέθηκε και συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης για την περίθαλψη και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους πολίτες»

Σχετικά Άρθρα

Με δικαστική απόφαση, εκτός δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου ο Τσαμπίκος-Βάιος Καλοπήτας

otavoice

Η Δήμαρχος Σερρών απένειμε το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας στην Πρόεδρο του ΣτΕ

otavoice

Κομοτηνή: Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σ. Σακοράφα στον Περιφερειάρχη Χρ. Τοψίδη

otavoice

Ο Υφυπουργός Χρ. Τριαντόπουλος στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

otavoice

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

otavoice

Πρότυπο το παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης

otavoice