OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Στην τελετή αποφοίτησης του 4ου Γυμνασίου, ο Δήμαρχος Θηβαίων

Χορός, Θέατρο, Τέχνη, αλλά και συγκίνηση για τους αποφοίτους μαθητές της Γ’ Γυμνασίου, καθώς και μπόλικες ευχές για ένα όμορφο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι.

Η διευθύντρια, κ. Ρούλα Γκιζίλη, οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου «Ηράκλειου» Γυμνασίου Θήβας, είχαν προετοιμάσει μια ξεχωριστή γιορτή για τη λήξη της σχολικής χρονιάς 2021-2022, στο πλαίσιο της οποίας τίμησαν όλους τους φορείς και συλλόγους με τους οποίους συνεργάσθηκαν και υλοποίησαν διάφορες δράσεις, μεταξύ των οποίων ο Δήμος Θηβαίων, το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Πρόταση Ζωής», το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης(ΕΕΕΕΚ) Θήβας, o ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας και το Λύκειο Ελληνίδων Θήβας.

Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Εύα Τζουβελέκη, ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού, κ.Αναστάσιος Καμούτσης, ο αντιδήμαρχος Πρασίνου και πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κ. Νίκος Κοβάνης και ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Γιώργος Παπασπύρου. Μεταξύ των προσκεκλημένων και ο γενικός διευθυντής του ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας, κ. Τιμολέων Τσοκανής, ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Διεύθυνσης Νομού Βοιωτίας, κ. Λάμπρος Κούτσικος και η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Θήβας, κ. Μιμίκα Αγάτσα.

Στον χαιρετισμό του, ο κ. Αναστασίου συνεχάρη τους μαθητές για τις επιτυχίες και τις προσπάθειες που κατέβαλαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και τους ευχήθηκε καλό καλοκαίρι. Παράλληλα, ευχαρίστησε τη διευθύντρια του σχολείου και το εκπαιδευτικό προσωπικό για την άψογη συνεργασία σε δράσεις ευαισθητοποίησης και κοινωνικής αλληλεγγύης, επισημαίνοντας ότι η δημοτική αρχή θέτει σε προτεραιότητα τη νέα γενιά και θα συνεχίσει τις προσπάθειες βελτίωσης των σχολικών υποδομών.

Στο πλαίσιο της γιορτής απονεμήθηκαν έπαινοι και έπαθλα στους μαθητές που διακρίθηκαν σε αθλητικές δραστηριότητες, ενώ πραγματοποιήθηκαν και τα αποκαλυπτήρια ενός εντυπωσιακού γλυπτού, κατασκευασμένου από ανακυκλώσιμα υλικά, δημιουργία των μαθητών.

Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές, η παρουσίαση του θεατρικού έργου «Λωξάντρα» της Μαρίας Ιορδανίδου, με τη συμμετοχή ομάδας του Λυκείου Ελληνίδων Θήβας, τιμώντας τη μνήμη των προσφύγων της Μικράς Ασίας.

Η γιορτή έκλεισε με τραγούδια, χορό και κεράσματα για όλους τους καλεσμένους.

Σχετικά Άρθρα

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice

Υπογράφηκε η σύμβαση ενεργειακής αναβάθμισης του 14ου Γυμνασίου Πάτρας

otavoice