OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Παρουσία του Δημάρχου Διονύσου το εκπαιδευτικό σεμινάριο Α΄ Βοηθειών – ΚΑΡΠΑ

Πάνω από 100 δημότες καθώς και εθελοντές πολιτικής προστασίας παρακολούθησαν το πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο Α’ Βοηθειών «Η γνώση σώζει ζωές», που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή (5/6) στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου.

Το σεμινάριο διοργάνωσε το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, σε συνεργασία με το Δήμο Διονύσου και τους διασώστες της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Κρίσεων ΕΔΟΚ.

Οι συμμετέχοντες εκπαιδεύτηκαν στις βασικές Α΄ Βοήθειες και στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και θα λάβουν σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε μεταξύ άλλων και ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, ο οποίος στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία που έχει η απόκτηση βασικών γνώσεων πρώτων βοηθειών από κάθε πολίτη, οι οποίες μπορούν να φανούν χρήσιμες σε μια δύσκολη στιγμή και να βοηθήσουν για να σωθεί μία ή και περισσότερες ανθρώπινες ζωές.

Χαιρετισμό απηύθυνε ακόμη μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος ο Πρόεδρος του ΕΔΔΥΠΠΥ και Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Την εκδήλωση προλόγισε η Εντεταλμένη Σύμβουλος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Δομών Υγείας του Δήμου Διονύσου Γεωργία Κριεμάδη.

Παραβρέθηκαν ακόμη στην εκδήλωση ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Διονύσου Θανάσης Κρητικός, o Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Στεφάνου Δημήτρης Μπαμπανίκας, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, εθελοντές πολιτικής προστασίας του ΣΠΠΕΚ Κρυονερίου καθώς και άλλων κλιμακίων κ.α.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice