OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Κρήτη: Συνάντηση Αρναουτάκη με τον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Δημόσιας Υγείας

Με τον Καθηγητή Υγιεινής και επιδημιολογίας Χρήστο Χατζηχριστοδούλου συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Ο κ. Χατζηχριστοδούλου είναι Αντιπρόεδρος της Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων Δημόσιας Υγείας, (στην οποία προεδρεύει ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόρδας) και επισκέπτεται την Κρήτη για θέματα που άπτονται της υγιεινής και ασφάλειας στην κρουαζιέρα και τον τουρισμό και σχετίζονται με την υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Όπως τόνισε μετά τη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη υπάρχει μια πολύ θετική συνεργασία και σε υψηλό επίπεδο με την Περιφέρεια Κρήτης καθώς και με τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου. Μάλιστα εξήγησε πως θα υπάρχει και ειδική εκπαίδευση υψηλόβαθμου στελέχους της Περιφέρειας Κρήτης σε πρόγραμμα της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας για την υγιεινή και την ασφάλεια της κρουαζιέρας, ενδυναμώνοντας τη συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης η οποία θα ενισχυθεί περαιτέρω το επόμενο διάστημα.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο Προϊστάμενος της Δημόσιας Υγείας Κρήτης Μανόλης Λουμπούνης και ο Επόπτης Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Κρήτης Αντώνης Παπαδάκης.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice