OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Κλιμάκιο του ΕΛΓΑ στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Στο Δήμο Ρήγα Φεραίου βρέθηκαν σήμερα ο αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ κ Δούκας και ο προϊστάμενος του ΕΛΓΑ Θεσσαλίας κ Σπυρόπουλος, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου, προκειμένου να διαπιστώσουν από κοντά το μέγεθος των ζημιών από το πρόσφατο χαλάζι που έπληξε με σφοδρότητα την περιοχή και να ακούσουν τα προβλήματα των πληγέντων παραγωγών.
Το κλιμάκιο επισκέφθηκε τις Κοινότητες Μικρού Περιβολακίου και Περιβλέπτου όπου υπήρξαν μεγάλες ζημιές και έγινε ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων με τους παραγωγούς, οι οποίοι είναι πολύ προβληματισμένοι με τις ζημιές, και ειδικά στη συγκεκριμένη οικονομική συγκυρία, και με το τεράστιο κόστος παραγωγής.
Στις συναντήσεις παραβρέθηκαν οι βουλευτές κκ Μπουκώρος, Λιούπης, Μαραβέγιας, ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα κ Μπίλλης, και από πλευράς του Δήμου οι αντιδήμαρχοι κΜπατζιάκας και Χατζής καθώς και οι πρόεδροι των Κοινοτήτων κκ Παπαζήσης και Τσιακούμης αντίστοιχα.
Από πλευράς ΕΛΓΑ έγινε μια πρώτη εκτίμηση για το μέγεθος των ζημιών και ο κ Δούκας δεσμεύτηκε για την καταβολή κάθε δυνατής προσπάθειας για άμεσες εκτιμήσεις, δίκαιες αποζημιώσεις και γρήγορη καταβολή τους.

Σχετικά Άρθρα

Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στο Δήμο Καβάλας

otavoice

Επίσκεψη Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης στον Δήμαρχο Κιλκίς

otavoice

Δ.Τρικκαίων: Σε Ξυνιάδα και Μουζάκι ο Ν. Σακκάς

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Τα συνεργεία του δήμου κάνουν δουλειά καθημερινά στην πόλη και στα χωριά μας»

otavoice

1 εκ.ευρώ για την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου Σικυώνας

otavoice

Δήμος Αγράφων: Άσκηση ετοιμότητας «ΛΟΓΓΙΤΣΙ 2024»

otavoice