OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Κιλκίς: Τιμητική ονοματοδοσία της βιβλιοθήκης Νέας Σάντας, σε «Όλγα Βασιλοπούλου»

Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Γιάννης Χατζηαποστόλου εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Κιλκίς στην τιμητική εκδήλωση ονοματολογίας της σχολικής βιβλιοθήκης του Δημοτικού Σχολείου Νέας Σάντας, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (14/6), ελάχιστες ημέρες πριν από την εκπνοή της σχολικής χρονιάς.

Η σχολική βιβλιοθήκη φέρει το όνομα ‘’Όλγα Βασιλοπούλου’’ και είναι αφιερωμένη στη μνήμη της αξιομακάριστης εκπαιδευτικού η οποία υπηρέτησε στο εν λόγω Σχολείο και έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών. Διαθέτει πάνω από χίλια εξακόσια βιβλία παιδικής λογοτεχνίας, ιστορικά, εκπαιδευτικά και θρησκευτικά εγχειρίδια, εγκυκλοπαίδειες και παραμύθια τα οποία προέρχονται από δωρεά της Κοινότητας.

Η σχολική βιβλιοθήκη ‘’Όλγα Βασιλοπούλου’’ εμπλουτίστηκε από δωρεές του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, του Δήμου Κιλκίς, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, της εταιρίας Κουκλίδης & Σία Ε.Ε καθώς και του Ιδρύματος Μποδοσάκη. Τόσο  ο Διευθυντής του Σχολείου όσο και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων αναφέρθηκαν με συγκινητικά λόγια στους δωρητές της βιβλιοθήκης, τους οποίους και ευχαρίστησαν για την ευγενική τους πράξη.

Στη σεμνή τελετή ονοματοδοσίας παρέστησαν και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Σάντας Χριστόφορος Γαβράς, ο Διευθυντής του σχολείου Βασίλης Αμοιρίδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου Σοφία Χατζηαθανασιάδου εκπαιδευτικοί και μαθητές, καθώς και η οικογένεια της εκλιπούσας εκπαιδευτικού.

Σχετικά Άρθρα

Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στο Δήμο Καβάλας

otavoice

Επίσκεψη Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης στον Δήμαρχο Κιλκίς

otavoice

Δ.Τρικκαίων: Σε Ξυνιάδα και Μουζάκι ο Ν. Σακκάς

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Τα συνεργεία του δήμου κάνουν δουλειά καθημερινά στην πόλη και στα χωριά μας»

otavoice

1 εκ.ευρώ για την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου Σικυώνας

otavoice

Δήμος Αγράφων: Άσκηση ετοιμότητας «ΛΟΓΓΙΤΣΙ 2024»

otavoice