OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Πατρέων: Ξεσηκωμός από φορείς για την υπεράσπιση Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων

Αυξάνονται ώρα με την ώρα οι φορείς και οι σύλλογοι που δηλώνουν την συμμετοχή τους στην μεγάλη κινητοποίηση της Παρασκευής, για την υπεράσπιση του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων και σύνθημα:

Σημαίνουμε συναγερμό! Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών μας! Όχι στο κλείσιμο του Καραμανδανείου!

Μέχρι στιγμής, έχουν δηλώσει συμμετοχή στην κινητοποίηση, οι εξής:

– Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Πατρέων
– Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών Πάτρας
– Παμμικρασιατικός Σύνδεσμος Πατρών και Περιχώρων
– Πολιτιστικός Σύλλογος Γούβας
– Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Διονυσίου
– Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας
– Δημοτική παράταξη «Ώρα Πατρών»

Η Κυβέρνηση και η 6η ΥΠΕ, παίζουν με τη ζωή και την υγεία των παιδιών μας. Με τις αποφάσεις τους, βάζουν ουσιαστικά «λουκέτο» στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, το οποίο από σήμερα σταματάει να εφημερεύει!

Η Δημοτική Αρχή, εδώ και ένα χρόνο, έχει επισημάνει, από κοινού με τα σωματεία και τις ενώσεις των εργαζομένων, ότι το Νοσοκομείο οδηγείται σε υποβάθμιση και σε κλείσιμο, ενώ την ίδια στιγμή γίνεται προσπάθεια ακόμα μία φορά να επιρριφθούν οι ευθύνες στους γιατρούς!

Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας!

Τώρα είναι η ώρα του αγώνα, για να συνεχιστεί και να αναβαθμιστεί η λειτουργία του μοναδικού Παιδιατρικού Νοσοκομείου ολόκληρης της Δυτικής Ελλάδας. Να μπει τέλος στα «μπαλώματα», με τη μεταφορά των γιατρών από Νοσοκομείο σε Νοσοκομείο. Δεν υπάρχει περιθώριο για
αναμονή, κάποιων δήθεν «καλών νέων» που θα εξαγγείλει ο Πρωθυπουργός.

Η Δημοτική Αρχή καλεί τους εργαζόμενους, τους υγειονομικούς, τους γονείς, τους μαθητές, τους φοιτητές, όλο το λαό της Πάτρας, σε μεγάλη λαϊκή συγκέντρωση, την Παρασκευή 3 Ιούνη, στις 19:30, στην Πλατεία Γεωργίου.

Απαιτούμε:

– Να στελεχωθεί πλήρως και να λειτουργήσει άμεσα το Αναισθησιολογικό Τμήμα του Καραμανδανείου, με άμεση, κατεπείγουσα προκήρυξη των απαιτούμενων μόνιμων θέσεων εργασίας και με έλεγχο αποκλειστικά των τυπικών προσόντων των υποψηφίων.

– Να αναβαθμιστεί περαιτέρω, με μόνιμες προσλήψεις όλου του αναγκαίου προσωπικού, ώστε να μπορεί να επιτελεί το ρόλο του, ως το μοναδικό εξειδικευμένο Παιδιατρικό Νοσοκομείο σε ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice