OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Χαλανδρίου: Επανέναρξη της λειτουργίας των ΚΑΠΗ

Σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού έγινε, την Τετάρτη (22/6), η γιορτή για την επανέναρξη της λειτουργίας των ΚΑΠΗ και την υποδοχή των μελών τους και πάλι στους γνώριμους χώρους της πόλης.

Στη μεγάλη αίθουσα του ιδρύματος ΖΗΣΗ συγκεντρώθηκαν από νωρίς δεκάδες γυναίκες και άντρες, μέλη των ΚΑΠΗ, που παρακολούθησαν χορευτική παράσταση με παραδοσιακούς χορούς και στολές από χορευτική ομάδα του ιδρύματος ΖΗΣΗ.

Στη συνέχεια έσυραν το χορό και οι ίδιοι/ίδιες, ενώ απόλαυσαν τα δροσερά ποτά και γλυκά, που πρόσφερε ο Δήμος Χαλανδρίου.

Η εντεταλμένη για τα ΚΑΠΗ Χαλανδρίου δημοτική σύμβουλος, Ευγενία Κατούφα, καλωσορίζοντας τους συγκεντρωμένους/συγκεντρωμένες, θύμισε ότι: «Τα ΚΑΠΗ της πόλης μας …δεν μπήκαν σε καραντίνα, αντίθετα εξακολούθησαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε ατομική βάση». Διαβεβαίωσε δε, ότι, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, τα ΚΑΠΗ θα αναπτύξουν και πάλι το πλούσιοπρόγραμμα των δραστηριοτήτων τους.

Στην εκδήλωση, τον δήμαρχο Χαλανδρίου εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Σέργιος Γκάκας, ενώ παρευρέθηκαν ο επικεφαλής της παράταξης «Χαλάνδρι 2023» Μάνος Κρανίδης και η δημοτική σύμβουλος Θεοδώρα Αλεξανδρή.

Τα ΚΑΠΗ Χαλανδρίου ευχαρίστησαν θερμά το ίδρυμα ΖΗΣΗ για την παραχώρηση του χώρου για πολλοστή φορά και ιδιαιτέρως τους χορευτές και χορεύτριες, για την παράσταση που έδωσαν προσφέροντας ένα ευχάριστο θέαμα στους φίλους και τις φίλες της τρίτης ηλικίας.

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση για την αντιπυρική ετοιμότητα δημάρχου Σαρωνικού με στελέχη της Πυροσβεστικής

otavoice

Στην άσκηση «Μίνωας» ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου

otavoice

Π. Σακελλαρόπουλος: «Διαρκείς οι προσπάθειες αναβάθμισης του αεροδρομίου του Αράξου»

otavoice

Αμπατζόγλου: Το Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς του Αμαρουσίου

otavoice

Η απάντηση δημάρχου Πειραιά σε δημοσιεύματα περί εμπλοκής σε οπαδική βία

otavoice

Τζιτζικώστας: Πρώτη η Κεντρική Μακεδονία στη μείωση των αερίων του θερμοκηπίου

otavoice