Χρηστάκης στο OTAVOICE: “Σημαντικό το Συνέδριο στην Ξάνθη για τους Αυτοδιοικητικούς της Ελλάδας”

Το Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα:‘’ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΣ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ’’ που διοργανώνεται στην Ξάνθη από την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης», τον Δήμο Ξάνθη και τον Φορέα Επιμόρφωσης Στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Forum Training & Consulting άνοιξε σήμερα τις πύλες του και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης», Δρ. Μιχάλης Χρηστάκης ως καλός οικοδεσπότης καλωσόρισε τους Αυτοδιοικητικούς της χώρας σε αυτό το σημαντικό ραντεβού!

Λίγο αργότερα, μιλώντας αποκλειστικά στο OTAVOICE και τον Βασίλη Περδικίδη αναφέρθηκε στους στόχους τους συνεδρίου τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Είναι πολύ σημαντικό το Συνέδριο για την περίοδο αυτή. Είμαστε στην ολοκλήρωση του τρέχοντος ΕΣΠΑ και στην αρχή του νέου (2021-2027) που μάλλον θα διαρκέσει ως το 2030. Το πιο σημαντικό για τους Γενικούς Γραμματείς των Δήμων, τους Δημάρχους και τους υπόλοιπους Αυτοδιοικητικούς είναι να μάθουμε να αναβαθμίζουμε τις οικονομικές αξίες και την αξία των πολιτιστικών μεγαλείων και την αξία της ενέργειας. Καλωσορίζουμε όλους τους Αυτοδιοικητικούς στην Ξάνθη”.
Σχολιάστε