OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Συνάντηση Δημάρχου Μαρωνείας-Σαπών με τον Αντιπρόεδρο της ΑΣΠΑΙΤΕ

Με τον Αντιπρόεδρο της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ) κ. Σπύρο Πανέτσο συναντήθηκε σήμερα (26/5) στο γραφείο του στις Σάπες ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος.

Στη συνάντηση παρών ήταν επίσης ο δημοτικός σύμβουλος Δήμου Μαρωνείας-Σαπών και πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ροδόπης κ. Μιχάλης Βασιλειάδης.

Στη συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων θέματα όπως η επανέναρξη της δια ζώσης εκπαιδευτικής λειτουργίας της ΑΣΠΑΙΤΕ Σαπών, η συνεργασία για την ενίσχυση και στήριξη από την Σχολή των δομών του Δήμου, η περαιτέρω αξιοποίηση των κτιριακών υποδομών της Σχολής και η παροχή κινήτρων για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ποσοστιαία διαμονή των σπουδαστών της στις Σάπες.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως η λειτουργία της Σχολής είναι η ιδιαίτερα σημαντική για την πόλη των Σαπών και του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών και τόνισαν την ανάγκη για τη διεύρυνση της συνεργασίας τους προς όφελος της τοπικής κοινωνίας αλλά και των σπουδαστών της.

Σχετικά Άρθρα

Η Δήμαρχος Σερρών απένειμε το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας στην Πρόεδρο του ΣτΕ

otavoice

Κομοτηνή: Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σ. Σακοράφα στον Περιφερειάρχη Χρ. Τοψίδη

otavoice

Ο Υφυπουργός Χρ. Τριαντόπουλος στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

otavoice

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

otavoice

Πρότυπο το παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης

otavoice

Καλαμαριά: Αναστολή των οικοδομικών αδειών στο Καραμπουρνάκι

otavoice