OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου: Υπέγραψε τις συμβάσεις για την Αρχαία Δίολκο & την περίφραξη της διώρυγας στον Ισθμό

Δύο συμβάσεις έργων στην Κορινθία, συνολικού προϋπολογισμού περί τα 3 εκατομμύρια ευρώ υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, χθες Τετάρτη 4 Μαΐου, κατά την επίσκεψή του, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας, στην Κόρινθο.

Ειδικότερα, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, ο οποίος είχε συνεργασία με τους αντιπεριφερειάρχες Κορινθίας Αθηνά Κόρκα, Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Χάρη Βυτινιώτη και Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Τάσο Γκιολή, υπέγραψε σύμβαση για το προϋπολογισμού 2.100.000 ευρώ έργο προστασίας, αποκατάστασης και ανάδειξης της αρχαίας Διόλκου. Πρόκειται για νέα εργολαβία η οποία χρειάστηκε να υπογραφεί, λόγω ζητημάτων που είχαν δημιουργηθεί με την προηγούμενη.

Εξ άλλου, ο περιφερειάρχης υπέγραψε σύμβαση προϋπολογισμού 800.000 ευρώ, για την κατασκευή περίφραξης στην περιοχή της διώρυγας, στον Ισθμό της Κορίνθου, με σκοπό την ενίσχυση της ασφάλειας και την αποτροπή προσέγγισης στα χείλη του καναλιού.

Ο Π. Νίκας, επίσης, υπέγραψε με τον δήμαρχο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του εν λόγω δήμου, προϋπολογισμού 60.000 ευρώ, για αθλητικές υποδομές στην Δ.Ε. Ευρωστίνης.

Τέλος, ο περιφερειάρχης είχε συνάντηση με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου (Loutraki Tourism Organisation / LTO).

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice