Εγκαίνια της 34ης Ανθοκομικής Έκθεσης Καλαμαριάς, με Γιάννη Βαρδή και πλήθος κόσμου

Θύμιζε μια μεγάλη γιορτή, που είχε ανάγκη ο κόσμος της Καλαμαριάς και όχι μόνο. Πολλοί ήταν οι επισκέπτες που έσπευσαν χθες στα εγκαίνια της 34ης Ανθοκομικής Έκθεσης Καλαμαριάς, η οποία άνοιξε της πύλες της με τη συναυλία του Γιάννη Βαρδή.

«Αφήνοντας πίσω το γκρίζο της πανδημίας και ό,τι αρνητικό υπήρξε, η  Καλαμαριά είναι δυνατή και κοιτάει μπροστά» ήταν το μήνυμα του Δημάρχου Καλαμαριάς, Γιάννη Δαρδαμανέλη, κατά τον χαιρετισμό του.

Δεκάδες ανθοπαραγωγοί στόλισαν με λουλούδια την πλαζ Αρετσούς, ενώ ο Γιάννης Βαρδής «έντυσε» με τα τραγούδια του την βραδιά. 

Το παρόν έδωσαν ο Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, η Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης,  Βούλα Πατουλίδου, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Καλαμαριάς, Ελένη Φύκα, οι βουλευτές Α’ Θεσσαλονίκης, Άννα Ευθυμίου και Γιάννης Αμανατίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή μέχρι της 22 Μαΐου και οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να την επισκέπτονται από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, απολαμβάνοντας παράλληλα ένα πλούσιο πρόγραμμα με πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις.
Σχολιάστε