OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Χαλανδρίου: Υπερτριπλάσιο το τίμημα του κυλικείου στο Κοιμητήριο, με ανοιχτή δημόσια δημοπρασία

Ο Δήμος Χαλανδρίου, με αφορμή τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει για το τίμημα της μίσθωσης του Δήμοτικού Κοιμητηρίου, εξεδωσε την παρακάτω ανακοίνωση-απάντηση: 

«Τέταρτη στη σειρά ανακοίνωση από την παράταξη «Χαλάνδρι σε Δράση» της κ. Αγαπητού και του κ. Κουράση… Καμία έκπληξη! Κατανοητή η προσπάθεια τους να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα για την ωμή και προκλητική στάση τους ενάντια στο δημόσιο συμφέρον.

Δυστυχώς όμως για την παράταξη τους, η υπόθεση του κυλικείου στο Κοιμητήριο έκλεισε οριστικά και αμετάκλητα με την αποβολή του «προστατευόμενού» τους, καταπατητή.

Μπορεί να χρειάστηκαν δύο εξώδικα, 3 διοικητικές αποβολές, 5 δικαστήρια, 2 αυτόφωρες συλλήψεις, προκειμένου να φύγει από το κυλικείο ο κατά δήλωση του κ. Κουράση «σοβαρός επιχειρηματίας». Μπορεί επί 8 μήνες, ο εν λόγω να συνέχιζε να το εκμεταλλεύεται παρανόμως, χωρίς σύμβαση, χωρίς μισθωτήριο συμβόλαιο, τραμπουκίζοντας, σκίζοντας δικόγραφα, δικαστικών επιμελητών, σπάζοντας κλειδαριές και τζάμια, ΌΜΩΣ το πάρτι τελείωσε.

Η ανοιχτή και δημόσια διαγωνιστική διαδικασία, την οποία πρώτη η σημερινή διοίκηση εφαρμόζει σταθερά από το 2014 για όλα τα ακίνητα του Δήμου, ανέδειξε πλειοδότη. Το τίμημα ορίστηκε στα 9.800 ευρώ, και είναι υπερτριπλάσιο αυτού που εισέπραττε ο Δήμος επί 15 χρόνια.

Όσο για τις φανφάρες περί προσφυγής στη Δικαιοσύνη και λάσπης στο ανεμιστήρα, καλό θα ήταν, η επικεφαλής της παράταξης «Χαλάνδρι σε Δράση» και ο τέως δήμαρχος, να είναι πιο εγκρατείς. Το οφείλουν στους πολίτες, όταν δύο πρώην αντιδήμαρχοι και κορυφαία στελέχη της παράταξής τους έχουν καταδικαστεί τελεσίδικα, για πλαστογραφία ο ένας και για υπεξαίρεση ο δεύτερος.

Στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάμε για σκοινί…»

Σχετικά Άρθρα

Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στο Δήμο Καβάλας

otavoice

Επίσκεψη Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης στον Δήμαρχο Κιλκίς

otavoice

Δ.Τρικκαίων: Σε Ξυνιάδα και Μουζάκι ο Ν. Σακκάς

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Τα συνεργεία του δήμου κάνουν δουλειά καθημερινά στην πόλη και στα χωριά μας»

otavoice

1 εκ.ευρώ για την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου Σικυώνας

otavoice

Δήμος Αγράφων: Άσκηση ετοιμότητας «ΛΟΓΓΙΤΣΙ 2024»

otavoice