OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Βύρωνα: Πανελλήνιοι αγώνες τοξοβολίας από τον Αθλητικό Όμιλο Καρέα

Ο Αθλητικός Όμιλος Καρέα σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας και υπό την αιγίδα του Δήμου Βύρωνα, διοργανώνει πανελλήνιους αγώνες τοξοβολίας Ανοιχτού Χώρου, στο δημοτικό στάδιο Βύρωνα το Σαββατοκύριακο (14/5) και (15/5).

Οι αγώνες αυτοί αφορούν όλες τις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών, καθώς και αναπτυξιακών μικρών ηλικιακών κατηγοριών, τόσο για το ολυμπιακό τόξο όσο και για το σύνθετο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αγώνες αυτοί αποτελούν κριτήρια πρόκρισης για στελέχωση των αθλητών και αθλητριών στις Εθνικές Ομάδες, που θα λάβουν μέρος σε Βαλκανικά και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα της φετινής σεζόν.

Στην πόλη για πρώτη φορά διοργανώνονται επίσημοι αγώνες τοξοβολίας, γεγονός που δίνει ιδιαίτερη σημασία στην αναγκαιότητα μιας άψογης διεξαγωγής, προοίμιο για κάθε επόμενη διοργάνωση.

Οι συμμετοχές των αθλητών και αθλητριών για το εν λόγω διήμερο, αναμένεται να φτάσουν τις 300. Η σημαντικότητα τους σε αγωνιστικό και αναπτυξιακό επίπεδο, οι συνθήκες και τα μέτρα χαλάρωσης που θεσπίζονται σταδιακά από τους περιορισμούς της πανδημίας, μας επιτρέπουν να διοργανώσουμε μια πιο ανοιχτή και θεαματική εκδήλωση.

Σημαντικό κομμάτι του διημέρου θα αποτελεί το παράλληλο Event «Try Archery», όπου σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή του Σταδίου, θα μπορούν μικροί και μεγάλοι να δοκιμάσουν να ρίξουν βέλη σε στόχους, συμβάλλοντας έτσι στην συμμετοχικότητα και την διάδοση του αθλήματος της τοξοβολίας σε όλους τους επισκέπτες.

Το σωματείο, για άλλη μια φορά, μαζί με την έμπειρη δύναμη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας και την αρωγή του Δήμου Βύρωνα είναι έτοιμο να χαρίσει μοναδικές αθλητικές στιγμές και να ικανοποιήσει τα αθλητικά ιδεώδη που υπηρετεί όλα αυτά τα χρόνια.

Σχετικά Άρθρα

Ι. Καϊτεζίδης: «Έτοιμος ο δήμος μας για το νέο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας»

otavoice

Συνεχίζονται οι πεζοπορικές διαδρομές του Δήμου Πλατανιά

otavoice

Τρεις προσλήψεις οκτάμηνης διάρκειας στον Δήμο Κιλκίς

otavoice

Υπογραφή Σύμβασης για πλήρη αναβάθμιση του Ψηφιακού ΚΕΠ Πρέβεζας

otavoice

Σε δημόσια διαβούλευση η κυκλοφοριακή μελέτη για την Αρχαία Κόρινθο

otavoice

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ το πρώτο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Κοινότητας Παπάγου

otavoice