OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Πηνειού: Οι πρώην αποθήκες του ΑΣΟ στη Γαστούνη μετατρέπονται σε κέντρο πολιτισμού

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά το έργο «Αξιοποίηση-διαμόρφωση πρώην αποθηκών ΑΣΟ Γαστούνης » με την ανάδοχο εταιρεία «Εργογένεσις ΑΤΕ» να δίνει τον καλύτερό της εαυτό και όλα να δείχνουν ότι θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης ενός έργου, σημείου αναφοράς για τον Δήμο Πηνειού.

«Εκτιμώ ότι το έργο θα παραδοθεί από την πλέον αξιόπιστη κατασκευαστική εταιρεία εντός του χρονοδιαγράμματος που προβλέπει η σύμβαση» δηλώνει ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος και συνεχίζει: «Η συνεργασία της «Εργογένεσις ΑΤΕ» με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου είναι άριστη και είναι ένας από τους λόγους που η συμβατική υποχρέωση θα τηρηθεί. Οι εγκαταλελειμμένες επί σειρά ετών πρώην αποθήκες του ΑΣΟ στη Γαστούνη, ύστερα από την γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία Περιφέρειας ΔΕ και Δήμου Πηνειού, παίρνουν τη θέση που τους αξίζει στην ιστορία. Τα μεγάλα έργα στο Δήμο μας συνεχίζονται».

Ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρίας κ. Διονύσης Σταυρόπουλος δήλωσε:
«Το έργο προχωρά κανονικά. Έχει ξεκινήσει η φάση καθαιρέσεων και αποκάλυψης βλαβών του κτιρίου και η προετοιμασία για τις επισκευές ενώ παράλληλα γίνεται και ο καθαρισμός του αύλειου χώρου. Η συνεργασία μας με τις υπηρεσίες του Δήμου Πηνειού και φυσικά με τον δήμαρχο, είναι άψογη. Η εταιρεία η οποία διευθύνω, έχει δείξει αξιόπιστη συμπεριφορά σε ανάλογες κατασκευές και τα ίδια δείγματα γραφής δείχνει και σε αυτή την περίπτωση».

Το έργο προϋπολογισμού 3.350.000 ευρώ που έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Στο κτίριο πρώην αποθηκών ΑΣΟ, στην αίθουσα 500τμ και σε 5 αίθουσες των 250τμ, καθώς και στο διώροφο κτίριο που βρίσκεται δίπλα από τις αποθήκες, ξεκίνησαν εργασίες επισκευής ανάπλασης και ενίσχυσης ενώ θα κατασκευαστεί νέο υπόγειο μηχανοστάσιο επιφάνειας 168 τμ.
Αξίζει να τονιστεί ότι στο διώροφο κτίριο θα στεγαστεί το νέο Δημαρχείο ενώ η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας, θα διαθέτει την δική της αίθουσα εκδηλώσεων.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice