Δήμος Παλαιού Φαλήρου: Διενέργεια δωρεάν Rapid tests στο 3ο Κ.Α.Π.Η

Ο  Δήμος  Παλαιού  Φαλήρου, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, θα διενεργήσει δωρεάν rapid test COVID-19, την Πέμπτη (12/5) από τις 09:30 π.μ. έως 15.00 μ.μ., στο 3ο Κ.Α.Π.Η. Παλαιού Φαλήρου (Σειρήνων 1-3 & Άτλαντος)

Οι πολίτες που θα προσέλθουν, θα πρέπει να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.) και να έχουν μαζί τους, την αστυνομική τους ταυτότητα, ενώ για την έκδοση του πιστοποιητικού αποτελέσματος, οι δημότες που θα εξετασθούν, θα μπορούν να το εκδώσουν από το Gov.gr

Τονίζεται ότι με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, οι μη εμβολιασμένοι πολίτες, θα μπορούν να κάνουν δωρεάν το rapid test, αλλά δεν θα μπορούν να εκδώσουν ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr,  καθώς αυτή είναι διαθέσιμη μέσω του συστήματος, μόνο εφ όσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.

Η πρόσβαση στον χώρο και προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συγχρωτισμού, θα ρυθμίζεται από υπαλλήλους και στελέχη του Δήμου Παλαιού  Φαλήρου, με στόχο την γρήγορη και ασφαλή εξυπηρέτηση όσων προσέλθουν, ενώ θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του covid.
Σχολιάστε