OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δημιουργία δικτύου ποδηλατοδρόμων στη πόλη του Ναυπλίου

Παραδόθηκε η επικαιροποιημένη πρόταση μετά την απαραίτητη διαβούλευση, για ένα από τα πιο σημαντικά έργα στο Δήμο Ναυπλιέων, που αναμένεται να ξεκινήσουν και αφορά τη δημιουργία δικτύου ποδηλατοδρόμων στη πόλη του Ναυπλίου.

Ο Δήμος Ναυπλιέων διαμέσου του Τοπικού Συμβουλίου προχωρά άμεσα στην απαραίτητη γνωμοδότηση. Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής αναλαμβάνει να το εισηγηθεί προκειμένου να εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων, ενώ η πρόταση θα αποσταλεί για τελική έγκριση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Πρόκειται για ένα έργο με μεγάλη προστιθέμενη αξία που στόχο έχει την αισθητική αναβάθμιση της πόλης, τη βελτίωση του μικροκλίματος, την ασφάλεια και τη λειτουργικότητα των δικτύων κυκλοφορίας πεζών, ποδηλάτων και οχημάτων. Εισάγουμε το ποδήλατο στη ζωή των συμπολιτών μας φιλοδοξώντας να δώσουμε μια νέα ρότα βιώσιμης ανάπτυξης και κινητικότητας.

Επιδιώκουμε μέσα από το έργο να βοηθήσουμε την πόλη του Ναυπλίου να γίνει ακόμα ομορφότερη και να ενσωματώσει το ποδήλατο στην καθημερινότητα όλων μας. 

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων δήλωσε χαρακτηριστικά: «ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΙ! Παραδόθηκε επικαιροποιημένη η πρόταση για τη δημιουργία ποδηλατοδρόμων. Έγιναν αλλαγές μετά τη διαβούλευση και τώρα θα αποσταλεί άμεσα στο Τοπικό Συμβούλιο για τη σχετική γνωμοδότηση. Αμέσως μετά η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. 

Ακολουθεί έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο και τελική έγκριση από την Αποκεντρωμένη στην Πάτρα. Μην ξεχνάμε ότι στην οδό Αιγίου κατασκευάζεται ήδη ποδηλατόδρομος 1600m Υλοποιούμε το ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2022 του ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!»

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice