OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Θήρας: Απόλυτα επιτυχημένη η ημερίδα με θέμα “Προστασία των νέων από τις εξαρτήσεις” από το P.A.D.A. INSTITUTE

Σε θέση… μάχης μπήκε το P.A.D.A. (PROTECTION AGAINST DRUG ADDICTION INSTITUTE.

Λίγες μόλις μέρες μετά την επίσημη έναρξη στο Μουζάκι Καρδίτσας, το P.A.D.A. INSTITUTE, το πρώτο ινστιτούτο για την αντιναρκωτική δράση “οργώνει” την Ελλάδα για την προβολή και ανάπτυξη δραστηριοτήτων για την προστασία από τα ναρκωτικά.

Χθες “‘σάλπαρε” στον Δήμο Θήρας-Σαντορίνη, όπου σε συνεργασία με την Δημοτική Αρχή πραγματοποίησαν ενημερωτική ημερίδα με θέμα “Προστασία των νέων από τις εξαρτήσεις”. Το Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο Σαντορίνης αποδείχθηκε πολύ μικρό για να ανταποκριθεί στο μεγάλο ενδιαφέρον πολιτών, αυτοδιοικητικών και πολλών φορέων οι οποίοι παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τον ιδρυτή του Ινστιτούτου, τον “Ράμπο” της Δίωξης Ναρκωτικών στην Ελλάδα, επίτιμο Υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και πρώην επικεφαλής της αμερικανικής δίωξης ναρκωτικών (DEA) στην Ελλάδα Γιάννη Ραχωβίτσα και τους πολύπειρους συνεργάτες του που αποτελούν την ομάδα “κρούσης” του Στρατηγού.

Στην σημαντική αυτή εκδήλωση μίλησαν οι:

1. Γεώργιος Παπαπροδρόμου, Ειδικός σε θέματα αντιμετώπισης κυβερνοεγκλήματος Μέλος P.A.D.A.: «Η διαχείριση των προκλήσεων των Ναρκωτικών στο περιβάλλον του Κυβερνοχώρου»
2. Ελένη Μπακούρη, ήταν επί σειρά ετών Προϊσταμένη του Τμήματος Ναρκωτικών του Γενικού Χημείου του Κράτους – Μέλος P.A.D.A. : «Νέες Ψυχροδραστικές Ουσίες – Τα Ναρκωτικά του Μέλλοντος»
3. Ιωάννης Καλλιάτσος, Ιατρός – Καρδιολόγος Αντιπρόεδρος P.A.D.A.: «Κοκαΐνη: Η άγνοια σκοτώνει»
4. Θεοδώρα Φούντα, Κοινωνιολόγος Πιστοποιημένη Coach Μέλος P.A.D.A.: «Ψυχική Ενδυνάμωση εφήβων ως μέσο προστασίας κατά των ναρκωτικών»
5. Αντώνης Τραυλός, Καθηγητής Ψυχολογίας Αθλητισμού & Κινητικής Μάθησης Μέλος P.A.D.A.: «Σωματική Άσκηση και Διαχείριση του Εθισμού σε Ψυχοδραστικές Ουσίες» – Ελευθερία Παλαιολόγου, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Πυγμαχίας – Μέλος P.A.D.A. : «Ο Αθλητισμός ως προστασία κατά των ναρκωτικών»

Σχετικά Άρθρα

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice

Υπογράφηκε η σύμβαση ενεργειακής αναβάθμισης του 14ου Γυμνασίου Πάτρας

otavoice

Ο Δήμος Χαλανδρίου προχωρά στη δημιουργία Ενεργειακής Κοινότητας

otavoice