Δ.Αθηναίων: Ανοιξε θεαματικά η αυλαία του «This is Athens City Festival», με το πικ νικ στην Ακαδημία Πλάτωνος

Κ. Μπακογιάννης: Οι Αθηναίοι θα κάνουν θεσμό το νέο ανοιξιάτικο φεστιβάλ

Με κέφι, χαμόγελα, χαρταετούς, ποδήλατα και μεζεδάκια, μικροί και μεγάλοι Αθηναίοι γιόρτασαν, σαν μια μεγάλη παρέα την Πρωτομαγιά, στο πρωτότυπο πικ νικ που διοργάνωσε στην Ακαδημία Πλάτωνος, ο Δήμος Αθηναίων, ανοίγοντας την αυλαία του This is Athens City Festival.

Οικογένειες πλημμύρισαν από νωρίς το πάρκο και τα παιδιά είχαν την τιμητική τους καθώς απασχολήθηκαν δημιουργικά, χόρεψαν, έπαιξαν, έκαναν ποδήλατο και δοκίμασαν το ταλέντο τους σε εργαστήριο αρχαιολογικής ανασκαφής!

«Εμείς κάθε Μάιο θα βάζουμε το καλύτερο μας για να γιορτάζουμε μαζί την Άνοιξη στην πόλη. Και εσείς θα κάνετε το Φεστιβάλ αυτό θεσμό!» ανέφερε στην ανάρτησή του στο facebook ο Κώστας Μπακογιάννης που γιόρτασε μαζί με τους Αθηναίους την Πρωτομαγιά, αλλά και την επιστροφή της πόλης στους γνώριμους ρυθμούς, μετά την άρση των περιορισμών του Covid.

Το Πρωτομαγιάτικο πικ νικ αποτέλεσε την καλύτερη αρχή για το «This is Athens City Festival» που θα διαρκέσει όλο τον Μάιο και θα προσφέρει σε κατοίκους και επισκέπτες τη δυνατότητα συμμετοχής σε περισσότερες από 100 εκδηλώσεις και δράσεις.

Ιστορικούς περιπάτους, ποδηλατικές βόλτες σε γειτονιές και γκαλερί, επισκέψεις σε μουσεία, θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες, προγράμματα για παιδιά, γαστρονομικά happenings και γευσιγνωσίες, αστρονομικές βόλτες και πολλά – πολλά άλλα.

Πληροφορίες για όλα τα events στο: https://cityfestival.thisisathens.org/
Σχολιάστε