OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Πύργου: 2η Ποδηλατάδα – Βόλτα στην πόλη μετα μουσικής!

Ο Δήμος Πύργου, το τμήμα Παιδείας, το τμήμα Αθλητισμού και το Γραφείο Εθελοντισμού διοργανώνουν την 2η Ποδηλατάδα, την Παρασκευή (3/6) και ώρα 20.00 με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Αθλητικό Κέντρο της Αγίας Βαρβάρας, όπου και θα πραγματοποιηθεί συναυλία με το δημοφιλές συγκρότημα Banda Morena μετά το τέλος της διαδρομής. 

  • Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν από τις προηγούμενες μέρες και συνεχίζουν να υποβάλλονται στο Γραφείο Εθελοντισμού (Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, 1ος όροφος) και στα Δημοτικά Σχολεία του Πύργου. 

Μετά την πολύ επιτυχημένη περσινή διοργάνωση, ο Δήμος Πύργου καλεί μικρούς και μεγάλους ποδηλάτες να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου με μια μεγάλη βόλτα σε δρόμους της πόλης που θα χαρίσει ευεξία και χαρά.

Την ασφάλεια των συμμετεχόντων στη διαδρομή θα αναλάβει ο Φιλαθλητικός Όμιλος Πύργου. Στη διοργάνωση συμμετέχει ο σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Δ. Πύργου και οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων Δ. Πύργου. 

Η διαδρομή που θα καλυφθεί είναι: Αθλητικό Κέντρο Αγ. Βαρβάρας (αφετηρία) – Ρήγα Φεραίου (προς Αγ. Σπυρίδωνα) – Ελλήνων Ολυμπιονικών – Χαλικιάτικα – Μπελούση – Γορτυνίας – Αγ. Γεωργίου – Παπαγεωργίου – Πατρών – Τάκη Πετροπούλου – Παλιό Νοσοκομείο – Ρήγα Φεραίου – Αθλητικό κέντρο Αγ. Βαρβάρας (τερματισμός). 

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα διανεμηθούν φώτα ποδηλάτων, μπλουζάκια και έπαινοι σε όλους τους συμμετέχοντες όπως και φρούτα και νερά στο χώρο του τερματισμού.

Σχετικά Άρθρα

Κοζάνη: Κλειστή η γέφυρα Σερβίων την Κυριακή για δοκιμές φόρτισης

otavoice

O Δημήτρης Δεληγιάννης επικεφαλής της Συμπαράταξης Λαρισαίων

otavoice

Στήριξη του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας στους πλημμυροπαθείς

otavoice

Το Ρέθυμνο υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα με συγκίνηση και τιμή

otavoice

Το Π.Σ. Στερεάς Ελλάδας για τη δημιουργία ΧΥΤΒΑ στον Δήμο Τανάγρας

otavoice

Χαρδαλιάς-Μαρκόπουλος: Η ΠΕΔΑ στο μετοχικό κεφάλαιο της Νέας Μητροπολιτικής Αττικής Α.Ε

otavoice