Την Παρασκευή 6 Μαϊου το Παγκωακό Συλλαλητήριο για την Υγεία

Συνεδρίασε χθες μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά, το Συντονιστικό Όργανο που συγκροτήθηκε σύμφωνα με την απόφαση της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, για τη διεκδίκηση λύσεων στα ζητήματα της δημόσιας υγείας στο νησί.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν επίσης: ο Έπαρχος Κω – Νισύρου Ιωάννης Καμπανής, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Διονυσία Τελλή, η επικεφαλής στην παράταξη “Όραμα και Δράση” Ιωάννα Ρούφα και οι Πρόεδροι: του Ιατρικού Συλλόγου Κω Μαρία Φρατζάκη, του Συλλόγου Νοσοκομειακών Γιατρών Κατερίνα Γαβαλά και του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Γαρυφαλιά Καρανάσιου. 

Απουσίασαν οι δημοτικές παρατάξεις: “Δύναμη Αλλαγής” και “Λαϊκή Συσπείρωση”.

Το Συντονιστικό Όργανο αποφάσισε:

  1. Διοργάνωση Παγκωακού Συλλαλητηρίου, την Παρασκευή 6 Μαΐου, στις 11.30 π.μ έξω από το χώρο του Νοσοκομείου, επί της οδού Ιπποκράτους.
  2. Τη μετάβαση στην Αθήνα, αμέσως μετά το συλλαλητήριο, του Συντονιστικού Οργάνου, με την συμμετοχή σε αυτό και του συμπατριώτη μας ιατρού Γιώργου Κοπάδη, Διευθυντή ΕΣΥ στο Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς» και την πραγματοποίηση συναντήσεων με εκπροσώπους των Κοινοβουλευτικών κομμάτων και την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.
  3. Tην παρουσίαση των προβλημάτων των δομών δημόσιας υγείας στο νησί μας, στα κεντρικά Μέσα Ενημέρωσης.
  4. Την υλοποίηση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, σε ότι αφορά τα στάδια διεκδίκησης και την ανάληψη πρωτοβουλιών προς αυτή την κατεύθυνση.

 
Σχολιάστε