OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Περισσότερα από 400 αρνιά σε δημότες με οικονομική αδυναμία μοίρασε ο Δήμος Βόλου

Σε 400 και πλέον οικογένειες δικαιούχων, αλλά και σε άτομα που δεν περιλαμβάνονται στη λίστα των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου, αλλά έχουν διαπιστωμένη οικονομική ανάγκη, διανεμήθηκαν σήμερα αρνιά στο Δημαρχείο του Βόλου, εν όψει του Πάσχα.

Το απαιτούμενο πόσο για την αγορά των αμνοεριφίων συγκεντρώθηκε με εισφορές της ΠΑΕ Βόλος και επιχειρηματικών, που ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία – πρόσκληση του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου και τη διανομή ανέλαβε ο μηχανισμός του Δήμου με τα στελέχη του.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος ανέφερε τα εξής:

«Να στείλω κατ’ αρχήν ευχές σε όλο τον κόσμο για υγεία και Ειρήνη, να έχουμε Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα και τέτοιες σκηνές, δηλαδή συνανθρώπους μας με τέτοιες ανάγκες, να μην έχουμε τη νέα χρονιά. Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει καλύτερες μέρες για όλο τον κόσμο

Τέτοιες γιορτές όπως το Πάσχα έχει δικαίωμα να τις γιορτάζει όλος ο κόσμος και γι αυτό και φέτος, με χρήματα όχι από τα ταμεία του Δήμου, αλλά με αυτά που από προσωπικές σχέσεις με επιχειρηματίες και από την ΠΑΕ Βόλος συγκεντρώθηκαν, όλες οι οικογένειες, και αυτές που οικονομικά είναι αδύνατες να στρώσουν το τραπέζι του Πάσχα.

Και θέλω να ευχαριστήσω της ΠΑΕ Βόλος και τους φίλους επιχειρηματίες που μπόρεσαν και φέτος να συνεισφέρουν για να καλύψουμε τις ανάγκες των συνανθρώπων μας.

Σύμφωνα με τις καταστάσεις των δικαιούχων θα ωφεληθούν περίπου 400 οικογένειες, αλλά αν έρθουν και άλλοι που έχουν πράγματι ανάγκη δεν θα αφήσουμε κανέναν. Όλοι θα πάρουν το αρνί τους.

Εύχομαι και πάλι από του χρόνου να υπάρχει μεγαλύτερη οικονομική άνεση για όλους και οι οικογένειες να μπορούν να ανταπεξέλθουν. Εμείς πάντως είμαστε εδώ για να δώσουμε μια ευχαρίστηση, μια ανακούφιση και να κάνουμε όλοι μας Πάσχα.»

Σχετικά Άρθρα

Ο θεσμός των ΤοΣΠΠα και η συμμετοχή των πολιτών ως μέσο για περιορισμό της παραβατικότητας στις γειτονιές

otavoice

Απαγόρευση αλιείας σε λίμνες, ποτάμια, από 1/4 στην ΠΕ Τρικάλων

otavoice

Ι. Καϊτεζίδης: «Έτοιμος ο δήμος μας για το νέο ΕΣΠΑ της ΠΚΜ»

otavoice

Συνεχίζονται οι πεζοπορικές διαδρομές του Δήμου Πλατανιά

otavoice

Τρεις προσλήψεις οκτάμηνης διάρκειας στον Δήμο Κιλκίς

otavoice

Υπογραφή Σύμβασης για πλήρη αναβάθμιση του Ψηφιακού ΚΕΠ Πρέβεζας

otavoice