OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ξεκίνησε η συντήρηση όλων των μνημείων στον Δήμο Κιλελέρ

Ξεκίνησε από εξειδικευμένους τεχνίτες ο καθαρισμός, η συντήρηση και ο καλλωπισμός των «μνημείων των ηρώων» και των «πεσόντων αγωνιστών» που βρίσκονται στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Κιλελέρ.

Μέχρι τώρα έχουν συντηρηθεί τα μνημεία στη Νίκαια, στο Ελευθέριο, στο Μεγάλο Μοναστήρι, στη Μέλισσα, στις Νέες Καρυές, στο Σωτήριο και στη Χαρά. Σταδιακά θα ολοκληρωθεί η συντήρηση κάθε μνημείου στο Δήμο Κιλελέρ.

Σε κοινή τους δήλωση οι αντιδήμαρχοι  του Επιχειρησιακού Σχεδιασμού – Ελέγχου Δημοτικής Περιουσίας και Τεχνικών έργων Κώστας Φιλιππούλης και Αλέκος Χονδρονάσιος ανέφεραν τα εξής:

Ένα μνημείο αντανακλά την ιστορία ενός τόπου. Αποτελεί μέρος της ανάπτυξης της ταυτότητας και του πολιτισμού μιας κοινωνίας. Είναι σημαντικό να διατηρήσουμε αυτά τα ίχνη του παρελθόντος και να μην τα αφήσουμε έρμαια στην αδηφάγο χρόνο. Με το έργο του καθαρισμού, της συντήρησης και του καλλωπισμού που βρίσκεται σε εξέλιξη καταδεικνύουμε το σεβασμό μας σε αυτά και εμμέσως πλην σαφώς τιμούμε όλους αυτούς που έπεσαν «Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος.

Image

Σχετικά Άρθρα

Το Π.Σ. Στερεάς Ελλάδας για τη δημιουργία ΧΥΤΒΑ στον Δήμο Τανάγρας

otavoice

Χαρδαλιάς-Μαρκόπουλος: Η ΠΕΔΑ στο μετοχικό κεφάλαιο της Νέας Μητροπολιτικής Αττικής Α.Ε

otavoice

O Γ. Παναγόπουλος, νέος Πρόεδρος του Δικτύου Συνεργασίας Δήμων Π.Ε Νήσων Αττικής

otavoice

Απάντηση Προέδρου ΔΕΥΑ Ελασσόνας για ψεκασμούς στις όχθες της λίμνης Κεφαλοβρύσου

otavoice

Στη Δήμαρχο Ιλίου η Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής

otavoice

Ανακύκλωση μαγειρικών ελαίων στον Δήμο Κιλκίς

otavoice