Κορινθία: Σημαντική ημερίδα για τις Δημόσιες Συμβάσεις από τον ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ

Μια ακόμη σημαντική ημερίδα διοργανώνεται στην Κορινθία σε συνεργασία των δήμων με την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ και την Forum traininig.

Η Ημερίδα με θέμα «Νέες Ρυθμίσεις  και Ειδικά Θέματα Νομοθεσίας Δημοσίων Συμβάσεων», απευθύνεται σε αιρετούς, στελέχη τεχνικών υπηρεσιών, τμημάτων προμηθειών και οικονομικών υπηρεσιών, στις νομικές υπηρεσίες και σε στελέχη που χειρίζονται θέματα δημοσίων συμβάσεων.

Είναι μια κρίσιμη και σημαντική θεματολογία για τους δήμους, μιας και αποτελεί το Α και το Ω , στην υλοποίηση των έργων. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Απριλίου στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο στο Λουτράκι.

Στη ημερίδα θα παραστούν και θα χαιρετίσουν οι δήμαρχοι Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Γκιώνης Γεώργιος και Βέλου-Βόχας Παπακυριάκος Αννίβας, καθώς και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ δρ. Μιχάλης Χρηστάκης. 

Στην Κορινθία με αιχμή τον Δήμο Κορινθίων έχουν βάλει τον πήχη ψηλά και επικεντρώνονται σε θέματα ουσίας, όπως η εκπαίδευση και η ενημέρωση των στελεχών τους. Σημαντική είναι η συμβολή του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Κορινθίων, Νεκτάριου Σπηλιόπουλου, ο οποίος έχει εκλεγεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης και έχει επιδείξει σημαντική δραστηριότητα.

Να θυμίσουμε ότι το περασμένο ετήσιο συνέδριο του ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ πραγματοποιήθηκε στην Κόρινθο, με απόλυτη οργανωτική επιτυχία, κάτι που πιστώνεται στο δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα Νεκτάριο Σπηλιόπουλο.
Σχολιάστε