OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις σε κεντρικές οδούς στο κέντρο των Χανίων

Σημανδηράκης: «Παρεμβάσεις για τη βελτίωση, όχι μόνο της εικόνας, αλλά και της ποιότητας των δρόμων»

Σε νέες ασφαλτοστρώσεις αλλά και σε εκτεταμένες παρεμβάσεις βελτίωσης του οδικού δικτύου, προχώρα το τελευταίο διάστημα ο Δήμος Χανίων, σε δρόμους στο κέντρο των Χανίων.  

Συγκεκριμένα, ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησαν εντατικές εργασίες αποκατάστασης του οδικού δικτύου, με τις ασφαλτοστρώσεις στις οδούς Δευκαλίωνος και Κύπρου στην περιοχή Πύλης της Άμμου. Ειδικότερα για τις δύο αυτές οδούς, που βρίσκονται στη χερσαία ζώνη της παραλίας του Κουμ- Καπί, η ασφαλτόστρωση την οδό Δευκαλίωνος ολοκληρώθηκε και σήμερα επανέρχεται στην κυκλοφορία η οδός Κύπρου.

Παράλληλα, έχουν αρχίσει οι εκτεταμένες παρεμβάσεις βελτίωσης του οδικού δικτύου στην οδό Νεάρχου, όπου με βαθιές τομές στο έδαφος, επιχειρείται να διορθωθούν οι καθιζήσεις που οδηγούσαν στην σύντριψη του δρόμου.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, επισημαίνει: «Η βελτίωση του οδικού δικτύου, είναι προτεραιότητα για τον Δήμο Χανίων. Χάσαμε πολύτιμο χρόνο λόγω της παρατεταμένης περιόδου κακοκαιρίας, ωστόσο τώρα που ανοίγει ο καιρός, συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά με παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν, όχι μόνο την εικόνα, αλλά και την ποιότητα των δρόμων μας στο κέντρο».

Με τη σειρά του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Μιχάλης Καλογριδάκης, τόνισε πως οι παρεμβάσεις αυτές γίνονται σε σημεία που δεν είχε πραγματοποιηθεί παρέμβαση στο οδικό δίκτυο για πολλές δεκαετίες, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την οδό Ντουνόπαπα στην περιοχή της δυτικής Τάφρου.

 

Σχετικά Άρθρα

Το Π.Σ. Στερεάς Ελλάδας για τη δημιουργία ΧΥΤΒΑ στον Δήμο Τανάγρας

otavoice

Χαρδαλιάς-Μαρκόπουλος: Η ΠΕΔΑ στο μετοχικό κεφάλαιο της Νέας Μητροπολιτικής Αττικής Α.Ε

otavoice

O Γ. Παναγόπουλος, νέος Πρόεδρος του Δικτύου Συνεργασίας Δήμων Π.Ε Νήσων Αττικής

otavoice

Απάντηση Προέδρου ΔΕΥΑ Ελασσόνας για ψεκασμούς στις όχθες της λίμνης Κεφαλοβρύσου

otavoice

Στη Δήμαρχο Ιλίου η Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής

otavoice

Ανακύκλωση μαγειρικών ελαίων στον Δήμο Κιλκίς

otavoice