OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Θηβαίων: Έκθεση φωτογραφίας αφιερωμένη στο Άγιον Όρος, στο Συνεδριακό Κέντρο της πόλης

Πνευματικές περιπλανήσεις στο Περιβόλι της Παναγιάς», μια έκθεση φωτογραφίας του κ. Λουκά Λίλιου, αφιερωμένη στο Άγιον Όρος. Η φωτογραφική έκθεση αποτελεί πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, σε συνδιοργάνωση με την Ιερά Μητρόπολη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος και τον Δήμο Θηβαίων.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή των Βαΐων, στο Συνεδριακό Κέντρο της Θήβας, παρουσία του Δημάρχου Θηβαίων, κ. Γιώργου Αναστασίου και της αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας, κ. Φανής Παπαθωμά.

«Τούτες τις άγιες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και πριν από το Πάσχα, τη σημαντικότερη γιορτή της Χριστιανοσύνης, φιλοξενούμε στην πόλη της Θήβας μια ξεχωριστή έκθεση, μια περιπλάνηση στο άβατον του Αγίου Όρους», ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Θηβαίων.

Την Ιερά Μητρόπολη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος εκπροσώπησε ο πάτερ Δημήτριος, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Βοιωτίας, κ. Γιώργος Μουλκιώτης, ο περιφερειακός σύμβουλος, κ. Σπυρίδων Νικολάου, ο αντιδήμαρχος Πλαταιών, κ. Αλέξης Φίλης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, κ. Γρηγόρης Παπαβασιλείου, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας, κ. Αποστόλης Δαγδελένης και πολλοί επισκέπτες.

Συμμετείχε και ο Σύλλογος Ιεροψαλτών Θήβας «ο Ευαγγελιστής Λουκάς», ψάλλοντας θρησκευτικούς ύμνους.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 30 Απριλίου.

Ώρες επίσκεψης: Δευτέρα έως Σάββατο 6-9 μ.μ.

Σχετικά Άρθρα

Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στο Δήμο Καβάλας

otavoice

Επίσκεψη Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης στον Δήμαρχο Κιλκίς

otavoice

Δ.Τρικκαίων: Σε Ξυνιάδα και Μουζάκι ο Ν. Σακκάς

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Τα συνεργεία του δήμου κάνουν δουλειά καθημερινά στην πόλη και στα χωριά μας»

otavoice

1 εκ.ευρώ για την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου Σικυώνας

otavoice

Δήμος Αγράφων: Άσκηση ετοιμότητας «ΛΟΓΓΙΤΣΙ 2024»

otavoice