Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας: Διοργάνωση εορταστικών εκδηλώσεων της Πρωτομαγιάς για μικρούς & μεγάλους

Έπειτα από δύο χρόνια περιορισμών λόγω της πανδημίας, θα έχουμε ξανά φέτος την μεγάλη χαρά στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας να γιορτάσουμε την Πρωτομαγιά, όπως εμείς ξέρουμε!

Από το Σάββατο (30/4) έως και την Δευτέρα (2/5), με την καλύτερη διάθεση και το πιο όμορφο χαμόγελό, ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας περιμένει τις συμπολίτισσες, τους συμπολίτες, αλλά και τους επισκέπτες του Δήμου, στις ξεχωριστές εκδηλώσεις που διοργανώνει.

Συγκεκριμένα το Σάββατο (30/4) και ώρα 20.30, στην κεντρική πλατεία της πόλης (π.Πατριάρχου), στην παραδοσιακή – λαϊκή συναυλία με το συγκρότημα «ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ».

Μια κεφάτη παρέα τεσσάρων μουσικών, με σαφείς επιρροές από τη νησιώτικη παράδοση, φέρνουν κοντά σας έντεχνα παραδοσιακά και νησιώτικα ακούσματα, με μια φρέσκια προσέγγιση που παντρεύει την γνώριμη, αυθόρμητη πλευρά του παραδοσιακού γλεντιού με το κέφι και την ζωντάνια της σύγχρονης διασκέδασης.

Την Κυριακή (1/5) και ώρα 20.30 στην λίμνη του αγαπημένου μας άλσους, ο κορυφαίος λαϊκός συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος, η εξαιρετική λαϊκή ερμηνεύτρια Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Στέλιος Διονυσίου με την γνήσια, ξεχωριστή, λαϊκή φωνή του και η Ελεάνα Παπαϊωάννου, συμπράττουν σε μία μοναδική συναυλία, σε ένα ατόφιο λαϊκό γλέντι.

Τέλος την Δευτέρα (2/5), από 11.00 έως τις 14.00 στη λίμνη του άλσους, μία πρωτομαγιάτικη – ανοιξιάτικη γιορτή για τους μικρούς φίλους, σε έναν μοναδικό παιδότοπο με τεράστια παιχνίδια, τραμπολίνο, σταθμούς ευστοχίας, σημείο ψαρέματος και πολλές εκπλήξεις, παρέα με τον Γκούφη και τους ξυλοπόδαρους.

Είσοδος ελεύθερη – Θα τηρείται σειρά προτεραιότητας
Σχολιάστε