Δήμος Μινώα Πεδιάδας: Το «3 on 3 Streetball» έρχεται στο Αρκαλοχώρι στις 7-8 Μάϊου

Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας δηλώνει παρών στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, διοργανώνοντας σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ), την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ), την ΕΚΑΣΚ, τον Α.Σ. «Αναγέννηση» και το Σύνδεσμο Κριτών και Διαιτητών Κρήτης υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού, της ΓΓΑ και του πρωτοποριακού προγράμματος «Ζήσε Αθλητικά»,  το «3 on 3 Streetball» powered by Cosmos Sport το οποίο θα διεξαχθεί στο Αρκαλοχώρι το Σαββατοκύριακο 7-8 Μαΐου 2022.

Στο πλαίσιο του τουρνουά – το οποίο έχει ως θεματικό μήνυμα «Τάπα στη βία και το ρατσισμό» – οι συμμετέχοντες παίκτες – μικροί και μεγάλοι – θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μεγάλα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ και να παίξουν μαζί τους!

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές για τα τουρνουά έχουν ξεκινήσει και όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να το πράξουν μέσα πατώντας στο σύνδεσμο: https://bit.ly/3JLdBVC

Περισσότερες πληροφορίες για το τουρνουά, αλλά και τους κανόνες του παιχνιδιού, τις κατηγορίες των αγωνιζομένων και τα δρώμενα, τα οποία θα πραγματοποιηθούν είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα https://3on3streetball.gr 

Με αφορμή αυτή την αθλητική εκδήλωση ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης δήλωσε:

«Ως Δήμαρχος του Δήμου Μινώα Πεδιάδας νιώθω μεγάλη χαρά που θα υποδεχθούμε στην περιοχή μας, μια σημαντική γιορτή του μπάσκετ, η οποία αναμένεται να προσφέρει – ιδιαίτερα μετά τον καταστροφικό σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου 2021 – στιγμές αθλητικής χαράς και αισιοδοξίας στα παιδιά και στους κατοίκους της περιοχής του Δήμου μας που θα συμμετέχουν σε αυτή! Μέσα από αυτή τη διοργάνωση θέλουμε να αποδείξουμε – ακόμα μία φορά – ότι ο αθλητισμός ενώνει. Ευχαριστώ τον ΠΣΑΚ για την άριστη συνεργασία, όπως και όλους τους φορείς και τους χορηγούς που στηρίζουν εμπράκτως τη διοργάνωση αυτού του τουρνουά, το οποίο θα τιμήσουν με την παρουσία τους σημαντικοί Έλληνες καλαθοσφαιριστές. Σε αυτή τη γιορτή του μπάσκετ προσκαλούμε μικρούς και μεγάλους να μας επισκεφθούν και να συμμετάσχουν!».




Σχολιάστε