Δήμος Κατερίνης: «Πυρετώδεις» οι προετοιμασίες για την έναρξη του 1ου Φεστιβάλ Πάρκου

Στο Δημοτικό Πάρκο, με ένα πολυθεματικό, ψυχαγωγικό, εκπαιδευτικό και διαδραστικό Φεστιβάλ, ο Δήμος Κατερίνης υποδέχεται την Άνοιξη του 2022. Ήδη στην τελική ευθεία είναι οι εργασίες για την οργάνωση των χώρων, με την υλικοτεχνική υποδομή που διαθέτει και με την συμμετοχή των άμεσα εμπλεκόμενων εργαζομένων, υπηρεσιών, εθελοντών για την άρτια πραγματοποίηση του Φεστιβάλ.

Το «1ο Φεστιβάλ Πάρκου Κατερίνης», το μεγάλο γεγονός της πόλης, αναμένεται να προσφέρει μια μοναδική βιωματική εμπειρία σε μικρούς και μεγάλους. Με οδηγό την καλύτερή μας διάθεση, ο Δήμος Κατερίνης, καλεί τους πολίτες από τις 29 Απριλίου έως και τις 15 Μαΐου, να απολαύσουν το σημείο αναφοράς της πόλης, όπως δεν το έχουν ξαναζήσει!

Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες του πάρκου θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο, μέσα από το θεματικό πάρκο δεινοσαύρων, να γευτούν μοναδικές γεύσεις στο Street Food και το Flea Market, να παρακολουθήσουν συναυλίες, θέατρο, χορό και να συμμετέχουν σε αθλητικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Η Άνοιξη στο πάρκο της Κατερίνης είναι μοναδική και πλημμυρίζει τις αισθήσεις με ρυθμούς, χρώματα, αρώματα, γεύσεις!

Η είσοδος στο Φεστιβάλ είναι δωρεάν (ελεγχόμενη ροή) και θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα μέτρα για την προστασία από τον covid-19.
Σχολιάστε