Δήμος Αρταίων: «Νονοί» για τα παιδιά του Κοινωνικού Παντοπωλείου έγιναν οι μαθητές των σχολείων

Το Πάσχα πλησιάζει και οι νονοί προετοιμάζονται για τα πασχαλινά δώρα. Μεταξύ άλλων είναι μια καλή ευκαιρία να συνδυαστεί το πιο βασικό δώρο την πασχαλινή λαμπάδα με την προσφορά.

Με χαρά, μεράκι και δημιουργικότητα λοιπόν, οι μαθητές του Δήμου Αρταίων, δημιούργησαν πασχαλινές λαμπάδες αλλά και δώρα, για να τα χαρίσουν στα παιδιά των ωφελουμένων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αρταίων και έγιναν για αυτό το Πάσχα οι νονοί τους.

Ο Δήμος Αρταίων παρείχε στα σχολεία όλα τα υλικά κατασκευής και το μόνο που επιστράτευσαν οι μαθητές ήταν η φαντασία και η δημιουργικότητα τους.

«Θα ήθελα να συγχαρώ τους μαθητές του 1 ου του 4 ου του 5 ου του 7 ου του 8 ου Δημοτικού , τους μαθητές του Δημοτικού Αγίων Αναργύρων , του 4 ου Νηπιαγωγείου, του 4ου Γυμνασίου, τους μαθητές του Εσπερινού ΕΠΑΛ καθώς και τους μαθητές του 1 ου Ε.Κ Άρτας ,το τμήμα Β υγείας 3 του Εσπερινού ΕπΑΛ Άρτας και στο Β υγείας 1 του Ημερησίου ΕΠΑΛ Άρτας, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους, που για μια ακόμα μετέδωσαν το μήνυμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς, να είναι πάντα γεροί και γεμάτοι υγεία και έμπνευση» ανέφερε σε δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Δημήτρης Ευαγγέλου.

Τέλος, ο Δήμος Αρταίων, ευχαρίστησε όλους όσους είχαν συνεισφορά και στήριξαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο, με τρόφιμα, βρεφικά είδη
Σχολιάστε