OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Αιγάλεω: Δωρεάν παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών από εξειδικευμένους επιχειρηματικούς συμβούλους

Το ΚΥΠΕΕ (Κέντρο Υπηρεσιών Πληροφόρησης Επιχειρηματικότητας & Επενδύσεων) του Δήμου Αιγάλεω καλεί επιχειρήσεις και λοιπούς ενδιαφερόμενους που δραστηριοποιούνται στους Δήμους Αιγάλεω, Αγίας Βαρβάρας,  Χαϊδαρίου και Πετρουπόλεως ή που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά σε αυτές να υποβάλλουν αίτηση για τη δωρεάν παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών από εξειδικευμένους επιχειρηματικούς συμβούλους αλλά και τη δωρεάν πρόσβαση σε χρήσιμα εργαλεία επιχειρηματικότητας που αφορούν μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Στόχος του ΚΥΠΕΕ είναι να παρέχει δωρεάν πληροφοριακό υλικό σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που αφορούν στην επιχειρηματικότητα, καθώς και συμβουλευτική καθοδήγηση βάσει των αναγκών τους σε επιχειρήσεις της περιοχής, αλλά και δυνητικούς επενδυτές.

Μέσα από τις υπηρεσίες αυτές το ΚΥΠΕΕ προσβλέπει:

  • στη βελτίωση της λειτουργίας των επιχειρήσεων,
  • την αύξηση της ανταγωνιστικότητας τους αλλά και
  • την αξιοποίηση διαθέσιμων πηγών χρηματοδότησης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Για τη δωρεάν Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών από εξειδικευμένους επιχειρηματικούς συμβούλους αλλά και τη δωρεάν πρόσβαση σε σημαντικά επιχειρηματικά εργαλεία.

Το Κέντρο Υπηρεσιών Πληροφόρησης Επιχειρηματικότητας & Επενδύσεων (Κ.Υ.Π.Ε.Ε.) του Δήμου Αιγάλεω καλεί υφιστάμενες ή νεοϊδρυόμενες επιχειρήσεις, εν δυνάμει επιχειρηματίες, επενδυτές και λοιπούς ενδιαφερόμενους που δραστηριοποιούνται στους Δήμους Αιγάλεω, Αγίας Βαρβάρας,  Χαϊδαρίου και Πετρουπόλεως.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΕ

Το Κέντρο Ενημέρωσης του Δήμου Αιγάλεω θα αποτελέσει έναν τοπικό μηχανισμό στρατηγικής υποστήριξης της επιχειρηματικότητας το οποίο θα ενισχύσει το επιχειρηματικό οικοσύστημα της ευρύτερης Δυτικής Αττικής. Στο πλαίσιο αυτό το Κ.Υ.Π.Ε.Ε. πρόκειται να ενημερώνει τους συμμετέχοντες γύρω από θέματα που άπτονται:

ü  των συνθηκών της τοπικής και διεθνούς αγοράς και τις δυνατότητες που παρέχονται,

ü  του θεσμικού και κανονιστικού περιβάλλοντος,

ü  τη διάχυση τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών,

ü  την συμβουλευτική σε τυχόν προβλήματα που τυχόν να αντιμετωπίζει ο επιχειρηματίας,

ü  τη διεύρυνση της στρατηγικής της εκάστοτε επιχείρησης.

Κάθε επιχείρηση ή υποψήφιος επενδυτής που θα επικοινωνεί με το Κέντρο, είτε ηλεκτρονικά είτε δια ζώσης, θα λάβει την απαιτούμενη καθοδήγηση με απώτερο σκοπό την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας μέσω, είτε της στήριξης υπαρχουσών επιχειρήσεων είτε προσφοράς κινήτρων και ευκαιριών για τη δημιουργία νέων στην περιοχή.

ΤΡΟΠΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν το αίτημά τους στην ιστοσελίδα του Κέντρου www.hub.egaleo.gr. Στο επόμενο στάδιο ο σύμβουλος θα επικοινωνεί τηλεφωνικά με τον αιτούντα με στόχο την τηλεφωνική επικοινωνία, την αποστολή υλικού ηλεκτρονικά είτε την οργάνωση ενός ραντεβού δια ζώσης. Η δια ζώσης επίσκεψη των ωφελούμενων θα είναι εφικτή από τις αρχές Μαΐου 2022 οπότε και θα υπάρξει νέα ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Κέντρου.

Οι υπηρεσίες του ΚΥΠΕΕ απευθύνονται σε υφιστάμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή των Δήμων Αιγάλεω, Αγίας Βαρβάρας, Χαϊδαρίου και Πετρουπόλεως και θα παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου έως και τον Σεπτέμβριο του 2023.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Οι ωφελούμενες επιχειρήσεις θα λάβουν Υπηρεσίες Πληροφόρησης για την Επιχειρηματικότητα και τις Επενδύσεις ενώ εξαιρετικά σημαντική θα είναι η υποστήριξη του Κέντρου σε επενδυτές που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στην περιοχή. Ταυτόχρονα για την μέγιστη δυνατή στήριξή τους διατίθενται τα κατάλληλα εργαλεία και οδηγοί που συνδράμουν στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση για την αντιπυρική ετοιμότητα δημάρχου Σαρωνικού με στελέχη της Πυροσβεστικής

otavoice

Στην άσκηση «Μίνωας» ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου

otavoice

Π. Σακελλαρόπουλος: «Διαρκείς οι προσπάθειες αναβάθμισης του αεροδρομίου του Αράξου»

otavoice

Αμπατζόγλου: Το Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς του Αμαρουσίου

otavoice

Η απάντηση δημάρχου Πειραιά σε δημοσιεύματα περί εμπλοκής σε οπαδική βία

otavoice

Τζιτζικώστας: Πρώτη η Κεντρική Μακεδονία στη μείωση των αερίων του θερμοκηπίου

otavoice