Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας στους προέδρους των Κοινοτήτων: «Μια εικόνα σύμφωνα με τις απαιτήσεις των ημερών»

Με επιστολή τους προς τους προέδρους των Κοινοτήτων ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας Σπύρος Μυλωνάς τους καλεί να προχωρήσουν, ενόψει του Πάσχα, σε όλες τις απαραίτητες εργασίες ώστε να υπάρξει «μια εικόνα σύμφωνα με τις απαιτήσεις των ημερών». Ταυτόχρονα τους καλεί σε στενή συνεργασία με τους Αντιδημάρχους και τους Προέδρους των δημοτικών επιχειρήσεων προκειμένου να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η πλήρης επιστολή του Δημάρχου προς τους Προέδρους έχει ως εξής:

«Είμαστε ήδη λίγες ημέρες πριν το Άγιο Πάσχα. Είναι η μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης και ο λαός μας τη γιορτάζει με ιδιαίτερη λαμπρότητα. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει τις επόμενες ήμερες να προβούμε σε εργασίες καθαριότητας, κοπής χόρτων και βλάστησης μέσα στα χωριά, ασβεστωμάτων και κάθε άλλη ενέργεια που θα δίνει εικόνα σύμφωνη με τις απαιτήσεις των ημερών.

Σε συνεργασία με τους αντιδημάρχους και τους Προέδρους των Δημοτικών Επιχειρήσεων σας ζητώ να προχωρήσετε έγκαιρα σε επισκευές βλαβών στα δίκτυα ύδρευσης και δημοτικού φωτισμού, σε αντικαταστάσεις λαμπτήρων και σε οποιεσδήποτε άλλες ενέργειες απαιτούνται για την ομαλή παροχή αγαθών και υπηρεσιών στους δημότες και στους επισκέπτες τις Άγιες αυτές Ημέρες. Επισημαίνεται ιδιαίτερα η υποχρέωση για συνεχή παροχή νερού παντού.

Οι Αντιδήμαρχοι, οι Πρόεδροι των Δημοτικών επιχειρήσεων και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι παρακαλούνται για συνεργασία με τους Προέδρους των Κοινοτήτων για την αποτελεσματική αντιμετώπιση ζητημάτων στις κοινότητες που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα τις ημέρες του Πάσχα.

Με το δεδομένο ότι την Μεγάλη Τετάρτη οι Πρόεδροι θα λάβετε την πάγια προκαταβολή, 1.000 € για τις κοινότητες μέχρι 300 κατοίκους, 2.000 € για τις Κοινότητες από 300 και μέχρι 2.000 κατοίκους και 4.000 € για την Κάτω Αχαΐα, παρακαλώ για τις ενέργειές σας για τον καλλωπισμό των κοινοτήτων σας.

Ολοκληρώνοντας εύχομαι στον καθένα σας ξεχωριστά υγεία προσωπική και οικογενειακή και καλή επιτυχία στο έργο σας.

Καλή Ανάσταση! Καλό Πάσχα!»
Σχολιάστε