OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Άνοιξε τις πύλες της η 1η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Βισαλτίας

Άνοιξε τις πύλες της η «1η Ανθοκομική Έκθεση» που διοργανώνει ο Δήμος Βισαλτίας. Μια πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων γέμισε την Πλατεία Δημαρχείου στη Νιγρίτα με την έναρξη της Ανθοκομικής Έκθεσης το απόγευμα της Τετάρτης (13/4).

Φυτωριούχοι – Ανθοπαραγωγοί προβάλλοντας τα προϊόντα τους με εντυπωσιακό τρόπο και σε ανταγωνιστικές τιμές προσέλκυσαν από την πρώτη ημέρα το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Παράλληλα τα παιδιά από τα ΚΔΑΠ Νιγρίτας και Τερπνής έδωσαν μία μουσικοχορευτική παράσταση και απέσπασαν το θερμότερο χειροκρότημα των παρευρισκομένων. Επιπλέον είχαν την ευκαιρία με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους να ζωγραφίσουν γλαστράκια και να φυτέψουν λουλούδια σε παρτέρια της κεντρικής πλατείας.

Ο Δήμαρχος Βισαλτίας, Αθανάσιος Μασλαρινός κατά τον χαιρετισμό του, καλωσόρισε και ευχαρίστησε για την ανταπόκρισή τους, τους Σερραίους ανθοπαραγωγούς και εμπόρους που συμμετέχουν και τόνισε πως στόχος της Δημοτικής αρχής είναι να γίνει θεσμός η Ανθοκομική Έκθεση. Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο Δήμαρχος με τους Αντιδημάρχους, Παιδείας & Πολιτισμού κ. Γιάννη Αδαμούδη και Αγροτικής Οικονομία & Ανάπτυξης κ. Λεωνίδα Ψαρρά.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Κυριακή των Βαΐων 17 Απριλίου και θα λειτουργεί από τις 9:00π.μ. έως τις 10:00μ.μ.

Σημειώνεται ότι καθ΄όλη τη διάρκεια της «1ης Ανθοκομικής» θα λειτουργήσει έκθεση με τις πασχαλινές δημιουργίες των ωφελούμενων του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Ανθής.

Σχετικά Άρθρα

Η Δήμαρχος Σερρών απένειμε το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας στην Πρόεδρο του ΣτΕ

otavoice

Κομοτηνή: Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σ. Σακοράφα στον Περιφερειάρχη Χρ. Τοψίδη

otavoice

Ο Υφυπουργός Χρ. Τριαντόπουλος στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

otavoice

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

otavoice

Πρότυπο το παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης

otavoice

Καλαμαριά: Αναστολή των οικοδομικών αδειών στο Καραμπουρνάκι

otavoice