OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

ΠΝΑ: Στην Κάρπαθο ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Ευστρατίου

Στην Κάρπαθο βρίσκεται σήμερα ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χρήστος Ευστρατίου, όπου πραγματοποίησε, από κοινού με την Έπαρχο Καρπάθου, Πόπη Νικολαΐδου, συνάντηση εργασίας με τους υπηρεσιακούς του Τμήματος Μεταφορών σε μια εφ΄όλης της ύλης συζήτηση για τα θέματα τους.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα ανακαινισμένα και ευρύχωρα πλέον γραφεία του Τμήματος, για το οποίο έχει διατεθεί ολόκληρος ο χώρος του ισογείου στο Επαρχείο. Γεγονός είναι άλλωστε ότι ο Χρήστος Ευστρατίου, από την πρώτη του κιόλας επίσκεψη στο Επαρχείο Καρπάθου Ηρωικής Νήσου Κάσου ως Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης, πολύ πριν την ανάληψη εκ μέρους του της ευθύνης της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών, είχε εντοπίσει το θέμα της ακαταλληλότητας του προηγούμενου χώρου στέγασης των υπηρεσιών. Έκτοτε, δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες για την βελτίωσή του, προκειμένου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, αφού αρκετοί είναι οι πολίτες που καθημερινά χρειάζεται να εξυπηρετηθούν από την υπηρεσία καθώς και για τις καλύτερες συνθήκες εργασίας των υπαλλήλων. «Πάντα με οδηγό την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη και τη διασφάλιση ενός εργασιακού περιβάλλοντος που ευνοεί την παραγωγικότητα της υπηρεσίας», σχολίασε από το νέο χώρο του Τμήματος Μεταφορών ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης.

Ακόμα, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε μαζί με την Έπαρχο το Νοσοκομείο Καρπάθου, όπου ξεκινούν άμεσα οι εργασίες τόσο για τον κόμβο όσο και για τα όμβρια ύδατα, έργα που είναι δημοπρατημένα από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. 

Με την ευκαιρία της επίσκεψης του, ήταν παρών και στη συνάντηση του Προέδρου του Φυτωρίου της Περιφέρειας, Μιχάλη Λουλού με τους εκπαιδευτικούς του νησιού και τους μελισσοκόμους, όπου οριστικοποιήθηκαν οι λεπτομέρειες για τις δράσεις του Φυτωρίου στο νησί. 

 

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice