OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Πλήρωσε κι αυτό το “γραμμάτιο” η πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ του Δ. Σερρών παίζοντας ακόμη μια φορά τον ρόλο της Ιφιγένειας!

Οι γνωρίζοντες σαφως και αντιλαμβάνονται ότι, η πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ κ. Παλάζη θέλοντας να μην εκθέσει τον πολιτικό της προϊστάμενο διασύρθηκε στο ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και την εκπομπή της Μαρίας Ναβαλη από την έμπειρη παρουσιάστρια.

Υπερασπιζόμενη μια φωτογραφική έγκριση δαπάνης με συγκεκριμένες κάμερες ,συγκεκριμένης μάρκας ,συγκεκριμένο φωτισμό, συγκεκριμένο drone, μέχρι και συγκεκριμενη βάση της κάμερας θέλοντας να αποκρύψει την αλήθεια ότι δηλαδή της επέβαλαν την συγκεκριμένη έγκριση δαπάνης για να αποζημιωθούν άλλες υπηρεσίες . Εγινε ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ισχυρίστηκε η κ.Παλάζη “γίνεται διερεύνηση ακόμη και για το ποιος θα επισκευάσει το ασανσερ” είπε αλλά ξέχασε να κάνει διερεύνηση στον Σερρευχούλη που ενω στην Κινα στοιχιζε 800 ευρω και 1550 με τα μεταφορικά μεχρι τις Σερρες και ενω ο εισαγωγέας τον χρέωνε 6400 η ΚΕΔΗΣ υπέγραψε συμβαση για 30.000 ευρω! Τους διέφυγε να κάνουν διερευνηση στους Σερραιους επιπλοποιούς και έφεραν από την ΠΑΤΡΑ φάτνη στην εξωφρενική τιμή των 30.000 ευρω.

Ξεχασαν να βάλουν προδιαγραφες τι προϋπηρεσία και τι δουλειές έχουν κάνει ο ηχολήπτης, ο οπερατέρ , ο βοηθός οπερατέρ ,ο σκηνοθέτης που πρέπει να δημιουργήσουν τα δύο Professional promo Video διάρκειας δυο λεπτων έκαστο!

Η κ.Παλάζη ειναι φιλόλογος δεν ειναι δυνατόν να γνωρίζει το αντικείμενο όσο “διερεύνηση” και αν εκανε όσους “ειδικούς” και αν συμβουλεύτηκε, που δεν αναφέρει πουθενά , στην ερωτηση ΠΟΙΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ για τα δυο σποτ δεν απάντησε ποτέ! Προδιαγραφες για το άριστο αποτέλεσμα την άριστη ανάλυση την ποιότητα εικόνας και την ανάλυση της εικόνας δεν βάλατε κ.Παλάζη!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΡΔΙΚΙΔΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice