OTA VOICE
Video Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ο Ανδρέας Ευθυμίου στην 4η VERDE-TEC: Βραβεύτηκε ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου για την καινοτομία στην διαχείριση απορριμμάτων

Στην 4η Verde-Tec που πραγματοποιείται στο MEC Παιανίας το τριήμερο 18-20 Μαρτίου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου, στην κορυφαία ετήσια Έκθεση για τις Τεχνολογίες Περιβάλλοντος, με διεθνή ακτινοβολία.

Ο κ. Ευθυμίου επεσήμανε την σπουδαιότητα της Έκθεσης και συνεχάρη τους διοργανωτές, μιλώντας στον δημοσιογράφο του OTAVOICE.GR (Χορηγού Επικοινωνίας της VERDE-TEC) , Γρηγόρη Ραχωβίτσα.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που λειτουργεί για τους δήμους και το κοινό μια έκθεση η οποία είναι πολύ χρήσιμη και αξιόλογη, η μοναδική στην Ελλάδα”, τόνισε ο δήμαρχος Μοσχάτου.

“Η Verde-Tec είναι σημαντική για τους Δήμους για το πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις νέες τεχνολογίες στα απορρίμματα στην διαχείρηση ενέργειας, στα λύματα”, πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο κ. Ευθυμίου.

Ο κ. Ευθυμίου συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο κ. Ντερέκα, βραβεύτηκε στα πλαίσια βραβεύσεων της Έκθεσης, για την καινοτομία στη διαχείριση απορριμμάτων του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου δεν παρέλειψε να συγχαρεί την αυτοδιοικητική ιστοσελίδα OTAVOICE.GR για την προβολή της σημαντικής έκθεσης και ευχήθηκε όλα να πάνε πολύ καλύτερα.

 

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice