OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Νίκας στην Σπάρτη: Έπεσαν οι υπογραφές για την Μαρίνα Μονεμβασιάς

Συμβάσεις έργων καθώς και προγραμματικές υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (4/3), στην Σπάρτη, στο διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας.

Ειδικότερα, ο Περιφερειάρχης υπέγραψε την σύμβαση έργου, με προϋπολογισμό 1.800.000 ευρώ, η οποία αφορά την ολοκλήρωση των εσωτερικών κρηπιδωμάτων και του ακρομώλιου του προσήνεμου μώλου της Μαρίνας Μονεμβασίας

Επιπλέον, από τον Π. Νίκα υπεγράφη προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Ελαφονήσου για τη συντήρηση της δημοτικής οδοποιίας, έργο προϋπολογισμού 200.000 ευρώ.

Με την αφορμή αυτή, ο Περιφερειάρχης σημείωσε ότι: «Ολοκληρώθηκαν οι μελέτες για την αναβάθμιση -μέσω εγκατάστασης μονάδας αφαλάτωσης- της ύδρευσης του μοναδικού νησιωτικού δήμου της Περιφέρειας Πελοποννήσου».

Γνωστοποίησε ακόμα πως θα πραγματοποιηθεί και επέκταση του δημοτικού φωτισμού της Ελαφονήσου προς τις παραλίες Σίμου και Παναγιάς, μέσω προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου.

Τέλος, ο Περιφερειάρχης ανακοίνωσε ότι μέσω προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΔΕΥΑ Σπάρτης, θα προχωρήσει το έργο του αγωγού υδροδότησης του αρχαιολογικού χώρου του Μυστρά.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, ο δήμαρχος Γορτυνίας Στ. Κούλης

otavoice

ΠΣτΕ: Ξεκινά έργο προστασίας της παράκτιας ζώνης Πλατάνας Κύμης

otavoice

Γ.Μυλωνάκης για Ν.Ο.Κ: «Θα χειριστούμε το θέμα με υπευθυνότητα και σεβασμό στους Νόμους»

otavoice

Δ.Σύρου-Ερμούπολης: Ολοκληρώθηκε η εβδομάδα “Δ.Βικέλας”

otavoice

Άρης Παναγιωτόπουλος: «Ιερό καθήκον για εμάς η Αρχαία Ολυμπία!»

otavoice

Δ.Ν.Ιωνίας: Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μ. Θεοδωράκη «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού»

otavoice