OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Παιανίας: «Πράσινο» το 1ο Δημοτικό Σχολείο Γλυκών Νερών

Στο διεθνές δίκτυο Οικολογικών Σχολείων εντάχθηκε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Γλυκών Νερών, το οποίο υλοποίησε το πρόγραμμα μαθητικών δραστηριοτήτων «Ανακύκλωση – Απορρίμματα».

Όλοι οι μαθητές του σχολείου συμμετείχαν σε διάφορες δράσεις οι οποίες υλοποιήθηκαν τα δύο τελευταία σχολικά έτη. Στο τέλος των δύο ετών, κατατέθηκε απολογισμός των δραστηριοτήτων και το σχολείο βραβεύτηκε με Πράσινη Σημαία, και συμπεριελήφθη στο διεθνές δίκτυο.

Μετά από πρόταση του Δημάρχου Παιανίας Ισίδωρου Μάδη όλες οι εργασίες, το οπτικοακουστικό υλικό και τα έργα των παιδιών πρόκειται να φιλοξενηθούν στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Παιανίας, σε έκθεση ανοικτή προς το κοινό.

Στην εκδήλωση για την έπαρση της Πράσινης Σημαίας παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κλειώ Ανδρέου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Δημήτρης Μπίρης και ο ειδικός Σύμβουλος Παιδείας, Θανάσης Μιχαλόπουλος.

H αντιδήμαρχος Παιδείας χαιρετίζοντας την εκδήλωση συνεχάρη τους μαθητές για την επιτυχία τους και σημειώνοντας πως η δράση τους είναι η απτή απόδειξη πως μόνο όταν όλοι δραστηριοποιούμαστε υπάρχει ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Οι μαθητές της Γ Δημοτικού απέστειλαν ως δώρο στο Δήμαρχο τη «Βίβλο» των μαθητών για την προστασία του περιβάλλοντος.

Σχετικά Άρθρα

Επίσκεψη Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης στον Δήμαρχο Κιλκίς

otavoice

Δ.Τρικκαίων: Σε Ξυνιάδα και Μουζάκι ο Ν. Σακκάς

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Τα συνεργεία του δήμου κάνουν δουλειά καθημερινά στην πόλη και στα χωριά μας»

otavoice

1 εκ.ευρώ για την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου Σικυώνας

otavoice

Δήμος Αγράφων: Άσκηση ετοιμότητας «ΛΟΓΓΙΤΣΙ 2024»

otavoice

Συνεδριάζει αύριο, το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ – Τα θέματα

otavoice