OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου: Ο Κήπος των Ηρώων τιμήθηκε στη Λάρνακα της Κύπρου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε το Εσπερινό Γυμνάσιο – Λύκειο Λάρνακας με θέμα «Ο Κήπος των Ηρώων της Ι.Π. Μεσολογγίου – Τιμής Ένεκεν».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης φωτογραφίες των μνημείων, που βρίσκονται στον Ιστορικό Κήπο των Ηρώων, εκτέθηκαν δημόσια στην παραλία της Λάρνακας ενώ ακολούθησε ομιλία από τον ξεναγό, Γεώργιο Αποστολάκο, ο οποίος βρέθηκε στην Λάρνακα και μετέδωσε με τον καλύτερο τρόπο την ιστορική γνώση αλλά και το διαχρονικό μήνυμα του Κήπου των Ηρώων συμβάλλοντας στην προβολή και εξωστρέφεια της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου.

Ο Δήμαρχος, Κώστας Λύρος, στο μήνυμα του προς το Κυπριακό κοινό που παρακολούθησε την εκδήλωση ανέφερε ότι: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς η παρουσίαση του εμβληματικού κήπου των Ηρώων στους κατοίκους της Λάρνακας και όχι μόνο. Ο κήπος των Ηρώων είναι ένα κομμάτι από την ψυχή του κάθε Μεσολογγίτη, αλλά και κάθε ελεύθερου ανθρώπου, διότι κάθε ελεύθερος άνθρωπος είναι δημότης Μεσολογγίου».

Ο διευθυντής του Εσπερινού Γυμνασίου – Λυκείου Λάρνακας στην ευχαριστήρια επιστολή του δήλωσε ότι: «θέλω να σας ευχαριστήσω όλους θερμά για όλη τη στήριξη που μας προσφέρατε στην οργάνωση της έκθεσης και της εκδήλωσης μας και ιδιαίτερα  τον Δήμαρχο κύριο Κώστα Λύρο για την αγαστή συνεργασία  και το συγκινητικό του μήνυμα»

Σχετικά Άρθρα

Κομοτηνή: Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σ. Σακοράφα στον Περιφερειάρχη Χρ. Τοψίδη

otavoice

Ο Υφυπουργός Χρ. Τριαντόπουλος στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

otavoice

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

otavoice

Πρότυπο το παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης

otavoice

Καλαμαριά: Αναστολή των οικοδομικών αδειών στο Καραμπουρνάκι αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο

otavoice

Προβολή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην Ισπανική κρατική τηλεόραση

otavoice