OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Διάθεση microchips για δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα από το Δημοτικό Κτηνιατρείο Ασπροπύργου

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ασπροπύργου, κ. Μελέτιος Μπουραντάς, στο πλαίσιο της πολιτικής του Δήμου, αναφορικά με τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα συντροφιάς, ενημερώνει τους δημότες για την συνέχιση της πρωτοβουλίας της Υπηρεσίας, που ξεκίνησε από τον περασμένο Οκτώβριο.

Η πρωτοβουλία συνίσταται στη δυνατότητα των πολιτών, που διαμένουν εντός των διοικητικών ορίων του Ασπρόπυργου να σημάνουν ηλεκτρονικά με microchips τα κατοικίδιά τους, με το ελάχιστο δυνατό κόστος. Η ενεργεία αυτή θα πραγματοποιείται από συμβεβλημένο κτηνίατρο στο Δημοτικό Κτηνιατρείο, επί της οδού Αχαρνών 3.

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου, ως μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΕΔΕ, έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για το νομικό περιεχόμενο που πρέπει να διέπει την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Με την παραπάνω ενέργεια αποδεικνύεται στην πράξη η ενεργός πολιτική του Δήμου για τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα συντροφιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τον καθαρισμό ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο του αρμόδιου Αντιδημάρχου, στα τηλέφωνα 2132006455 – 59.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Ο δήμαρχος Ζαχάρως στην ΕΤΑΔ, για Λίμνη Καϊάφα και παραλιακό μέτωπο

otavoice

Συνάντηση για την αντιπυρική ετοιμότητα δημάρχου Σαρωνικού με στελέχη της Πυροσβεστικής

otavoice

Στην άσκηση «Μίνωας» ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου

otavoice

Π. Σακελλαρόπουλος: «Διαρκείς οι προσπάθειες αναβάθμισης του αεροδρομίου του Αράξου»

otavoice

Αμπατζόγλου: Το Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς του Αμαρουσίου

otavoice

Η απάντηση δημάρχου Πειραιά σε δημοσιεύματα περί εμπλοκής σε οπαδική βία

otavoice