OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Συνεχίζεται η συντήρηση & αναβάθμιση του οδικού δικτύου του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου

Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου με στόχο την αναβάθμιση του προβληματικού οδικού δικτύου, τη διασφάλιση της ασφάλειας και της ποιότητας των μετακινήσεων, καθώς και τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, σε όλες τις γειτονιές.

Στο πλαίσιο αυτό αποπερατώθηκαν οι επιστρώσεις με ασφαλτοτάπητα στις οδούς:

1) Ιτιάς (από Αμπελώνων μέχρι το πάρκο),

2) Νικολούδη (από Β. Ρώτα ως την Πολυτεχνείου),

3) Κεραμεικού (από Σοφοκλέους μέχρι Ιβήρων),

4) Ηφαίστου (από Κουντουριώτου μέχρι Παπαφλέσσα),

5) Βελεστίνου (από Β. Ρώτα ως την Ολυμπιάδος),

6) Άστρους (από Ελευθερίας μέχρι 3ης Σεπτεμβρίου),

7) Σαμαρίνης (από Εθν. Αντίστασης ως Παπάγου),

8) Α’, Β’, Γ’ πάροδος Γούναρη.

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα παραδοθούν στους πολίτες και οι οδοί Πανόρμου και Νεφέλης, άνωθεν του Περιφερειακού, στις οποίες οι εργασίες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Στις συγκεκριμένες οδούς πραγματοποιείται διάνοιξη, κρασπέδωση και χωματουργική επεξεργασία του εδάφους με την προσθήκη της κατάλληλης υποδομής, πριν από το τελικό στάδιο της ασφαλτόστρωσης, δηλαδή κατασκευάζονται από την αρχή.

Οι εργασίες εντάσσονται στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «Ασφαλτοστρώσεις οδών Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου», πραγματοποιούνται στις δύο δημοτικές ενότητες Ευόσμου και Ελευθερίου – Κορδελιού και τελούν υπό την Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών.

«Σκοπός των παρεμβάσεων είναι η αναβάθμιση των κυκλοφοριακών συνθηκών και η δημιουργία ενός σύγχρονου οδικού δικτύου, το οποίο θα εξασφαλίζει ασφαλέστερες μετακινήσεις εντός του αστικού ιστού», ανέφερε ο Δήμαρχος κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός για τις παρεμβάσεις που πραγματοποιούνται στο οδικό δίκτυο του Δήμου. Όπως τόνισε ο κ. Μανδαλιανός «η ανάπτυξη του Δήμου, η ασφάλεια των πολιτών και η ποιοτική βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητας, είναι για εμάς ζητήματα μείζονος σημασίας. Ο σχεδιασμός μας, ο προγραμματισμός μας και οι διεκδικήσεις μας κινούνται γύρω από αυτή τη θεμελιώδη αρχή. Θέλουμε να αλλάξουμε το πρόσωπο της πόλης μας, η οποία όλα αυτά τα χρόνια μεγάλωνε σε μέγεθος αλλά όχι σε υποδομές. Με την εμπιστοσύνη του κόσμου προχωράμε βήμα – βήμα για μία πόλη πιο ανθρώπινη, πιο σύγχρονη, πιο λειτουργική και πιο όμορφη».

Σχετικά Άρθρα

Απαγόρευση αλιείας σε λίμνες, ποτάμια, από 1/4 στην ΠΕ Τρικάλων

otavoice

Ι. Καϊτεζίδης: «Έτοιμος ο δήμος μας για το νέο ΕΣΠΑ της ΠΚΜ»

otavoice

Συνεχίζονται οι πεζοπορικές διαδρομές του Δήμου Πλατανιά

otavoice

Τρεις προσλήψεις οκτάμηνης διάρκειας στον Δήμο Κιλκίς

otavoice

Υπογραφή Σύμβασης για πλήρη αναβάθμιση του Ψηφιακού ΚΕΠ Πρέβεζας

otavoice

Σε δημόσια διαβούλευση η κυκλοφοριακή μελέτη για την Αρχαία Κόρινθο

otavoice