OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Σε εξέλιξη οι εργασίες αποκατάστασης οδοστρώματος σε διάφορα σημεία του Δήμου Αμαρουσίου

Θ. Αμπατζόγλου: «Προτεραιότητά μας η οδική ασφάλεια»

Αυτοψία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Κυριακή 20/2 στις εργασίες αποκατάστασης οδοστρώματος επί της οδού Χατζηαντωνίου στο κέντρο της πόλης παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Εξ. Συνεργείων Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και τους υπευθύνους των εξωτερικών συνεργείων για την πρόοδο των εργασιών που πραγματοποιούνται σε διάφορα σημεία της πόλης.

Όπως είναι γνωστό πως ο Δήμος Αμαρουσίου χρησιμοποιεί τα τελευταία 2 χρόνια καινοτόμες μεθόδους επισκευής λακκουβών που είναι περισσότερο φιλικές στο περιβάλλον και ταυτόχρονα επιτρέπουν την ταχύτατη αποκατάσταση σημειακών ζημιών, με μικρή έως και ελάχιστη ταλαιπωρία για τους κατοίκους των περιοχών.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου επισημαίνει πως προτεραιότητα για αυτή τη Δημοτική Αρχή είναι η οδική ασφάλεια και πως με ιδίους πόρους καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου οι δρόμοι της πόλης να τυγχάνουν της συντήρησης που απαιτείται. Τέλος ο Δήμαρχος σημειώνει πως σύντομα θα ξεκινήσει η πρώτη φάση εκτεταμένων ασφαλτοστρώσεων, στην πόλη στο πλαίσιο εκτέλεσης του τεχνικού προγράμματος για το 2022

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice